TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Lilába öltözött a kecskeméti kórház: PICnikre várták az aprónépet
17
2017 nov.

Lilába öltözött a kecskeméti kórház: PICnikre várták az aprónépet

 

Lila lufik sokasága, lilába öltözött kórházi személyzet, lila papírba csomagolt ajándék, lila orchidea és egy csapat hős gyermek és szülő: a koraszülöttek világnapját ünnepelte a Bács-Kiskun Megyei Kórház PIC részlege pénteken.

 

Az idő előtt érkezett, ám már szépen cseperedő babákat, kisgyermekeket Dr. Kelemen Edit, a részleg vezetője a könnyeivel küszködve köszöntötte. Nem volt egyedül: a szülők számára is megható volt visszatérni a kórházba.

 

 

 

Az osztály munkatársai széles mosollyal vették kézbe a korábbi kis pácienseket, hiszen az együtt eltöltött küzdelmes idő során mély érzelmi kapocs született köztük.

 

 

A gyerekeket igazi benti piknik fogadta: a Félegyházi Pékség falatait párnákon csücsülve majszolhatták, miközben a játékszőnyegen kedvelt tevékenységüknek hódolhattak: mesekönyvet nézegethettek, kirakósozhattak, színezhettek és még lufiállatokat is kaptak - természetesen lilát. Egy izgalmas ajándék is várta őket az ünnepségen: Fogarasi Zoltán, a Toner Holding Kft. ügyvezetője - akinek a kislánya szintén a vártnál hamarabb érkezett - egy elektromos Ford dzsipet adományozott a részlegnek. A köszöntöttek egyből kipróbálták a járgányt, aminek a későbbiekben nagy szerepe lesz a többi gyermek fejlesztésében.

 

Galéria

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 17 november 2017 19:26
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449