TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Korszakalkotók Kecskeméten - vajon ki nyeri a 3 millió forintot?

27
2017 nov.

Korszakalkotók Kecskeméten - vajon ki nyeri a 3 millió forintot?


Lendületes tehetségek, inspiráló pódiumbeszélgetések, finom falatok és zamatos nedűk, kellemes zenei aláfestéssel  - ilyen volt a Korszakalkotók bemutatkozása Kecskeméten a Sheraton Hotelben. Az UniCredit Bank Magyarország mecénás programja, a Korszakalkotók korunk azon ígéretes reménységeinek kiteljesedését segíti, akik már elindultak álmuk megvalósításának útján. A kecskeméti közönség ízelítőt kaphatott a program által felkarolt kiválóságok munkásságából: Simonfai Balázs és Csanád Márton sörfőző mesterek, Tóth Sándor kávés szakember és barista tréner, Losonci Bálint bioborász termékeiből, Jónás Vera énekes-dalszerző zenéjéből és Magyarósi Éva animációs rendező művészetéből is, akik versenyben vannak a pénzintézet 3-3 milliós fődíjáért.

 

Becsei Áron nemhiába lett a program nagykövete: a világ 20 legjobb órakészítője között tartják számon9 korszakalkotó

A program üzenetét független „nagykövetek”,  Somorjai Enikő balett-táncos, a prémiumkategóriás órákat készítő Becsei Áron és az „On the Spot” című dokumentumfilm-sorozat alkotói, Cseke Eszter and S. Takács András mutatják be videóikban.

 

A saját területükön már kiemelkedőt nyújtott, de széles körben még nem ismert tehetségeket egy húsz fős, független szakemberekből álló bizottság jelölte. Majd a mintegy 100 jelöltből egy ugyancsak független zsűri 3-3 főt választott ki nyilvános szavazásra a „Vizuális művészetek”, a „Zene” és az „Ízvilág” kategóriákban. A zsűrit a három nagykövet és az egyes kategóriák egy-egy elismert szakembere alkotta: Topor Tünde, az ART Magazin főszerkesztője, Lévai Balázs rendező, zenei producer és Csapody Balázs, a díjnyertes Kistücsök Étterem tulajdonosa.

 

3 gyerekes anya és animációs rendező egyszemélyben: Magyarósi ÉvaVizuális művészetek kategóriában

 • Magyarósi Éva animációs rendező
 • Puklus Péter fotográfus
 • Szalay Péter szobrász

 

Winkler Nóra az ízek birodalmában kalandozik: útitársai a sörfőző mesterek, a bioborász és a barista tréner


Ízvilág kategóriában

 • Losonci Bálint bioborász
 • Simonfai Balázs és Csanád Márton sörfőző mesterek
 • Tóth Sándor kávés szakember és barista tréner


Zene kategóriában

 • Jónás Vera énekes-dalszerző
 • Kálnay Zsófia opera-énekesnő
 • Villányi Dániel zongoraművész

 

Tóth Sándor kávékülönlegességekkel kényeztette a vendégeketHogyan szavazhatsz?

A tehetségekre a korszakalkotok.unicreditbank.hu független online felületen lehet szavazni annak érdekében, hogy kiválasszák az egyes kategóriák legtehetségesebbikét, aki a legtöbbet teszi a kiváló teljesítményért. Kedvenceinket a program honlapján leadott szavazatunkkal, illetve a bank ügyfelei bankkártyás vásárlás tranzakcióikkal is támogathatják.

 


Losonci Bálint már 5 éves korában arról álmodozott, hogy földdel fog foglalkozniA kategóriák győzteseit - akikről kizárólag a közönségszavazatok döntenek - 3-3 millió forintos díjjal, összesen 9 millió forinttal ismeri el az UniCredit.

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 27 november 2017 18:37
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449