TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Adomány tűzifa lesz a különleges kecskeméti karácsonyfából
09
2017 dec.

Adomány tűzifa lesz a különleges kecskeméti karácsonyfából

 

Idén először Kecskeméten is fénybe öltözött a Hello Wood szervezet különleges karácsonyfája, amelyet a Mercedes-Benz gyár előtti sétányon állítottak fel december 6-án.

 

 

A 20 tonna tűzifából álló, 11 méter magas és 5,6 méter átmérőjű ünnepi installáció kívül elbűvölő fényjáték, belül csöndes meghittség.

 

A Hello Wood kecskeméti karácsonyfája nemcsak az advent és a karácsony idejére szól, a tűzifából épített adományfa jó szolgálatot tesz a helyi közösségeknek: a fát a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. még az ünnep előtt eljuttatja környékbeli rászoruló családoknak, hogy mindenki kellemes melegben tölthesse a legszebb téli estét.

 

 

Míg az alkotást kívülről fényjátékkal bűvölik meg, addig a belső tér a hatalmas belmagasságnak és a fastruktúrának köszönhetően izgalmas szerkezetű, meghitt térré alakul – egy csöndes zugot biztosítva, ahol néhány pillanatra a zajos karácsonyi őrületben megpihenhetünk.

 

A Hello Wood magyar építész- és dizájnstúdió minden évben újragondolja a karácsonyfa szerepét: a korábbi években többek közt Londonban, Manchesterben és Budapesten állítottak extravagáns fát, melyek bár különbözőek, a cél mindig ugyanaz: hogy a struktúra elemei az ünnep után is a közösséget szolgálják valamilyen formában.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 09 december 2017 11:39
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449