TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ 5 gyermekes nagycsaládnál jártak a Malom Központ angyalai

20
2017 dec.

5 gyermekes nagycsaládnál jártak a Malom Központ angyalai

 

Öt helyes gyerkőchöz és egy szimpatikus párhoz kopogtattak be a Malom Központ munkatársai tegnap: a kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete és a Malom Központ sokadik éve töretlen lelkesedéssel támogatja a nagycsaládokat a karácsonyi időszakban. A bevásárlóközpont eddig minden évben 5 nagycsaládot lepett meg ajándékokkal, idén már 7 helyre visznek hatalmas csomagokat. Tegnap egy igazán népes családnál jártak.

 

 

 


Kirják László és Erdős Melinda 5 gyermekükkel - Csenge (2 éves), Szintia (4 éves), Dominik (5 éves), Antal (10 éves), Melinda (14 éves) - jelenleg albérletben élnek a Széchenyivárosban, de minden vágyuk egy családi ház, hiszen Melinda szerint a gyerekekkel a kertes ház jelenti az igazi szabadságot. Nem terveznek nagy épületet, egy 90 nm-es házikó már elegendő lenne nekik és a gyerekeknek. Építkezés előtt jól jön minden segítség, így a Malom Központ munkatársai óriási dobozokkal érkezetek meg Lászlóékhoz.


A gyerekek öröme a legfontosabb nekünk, de azért a szülőknek is készítettünk hasznos ajándékokat a csomagba – mesélte Rácz József, a Malom Központ ügyvezető igazgatója.  A gyerekeknél nagy sikert aratott a szaloncukor, a labda és az ízesített tejital, a tartós élelmiszerek és tisztítószerek viszont a nagycsalád ellátását könnyítik meg az elkövetkezendő időszakban.

 


A hatalmas pakkok után Kisné Mándity Dóra, a Malom Központ marketing event menedzsere egy aprócskának tűnő borítékot varázsolt elő,  ami legalább akkora, ha nem nagyobb örömet okozott a szaloncukornál:  családi moziélménnyel is megajándékozták a 7 fős családot, amit a Malom Mozi büféjében beváltható utalványok egészítettek ki.  5 gyerkőccel csak ritkán jutnak el moziba Melindáék, így nagy volt az örömük.


Szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget az év többi részében a kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete is biztosít nekik: közösségi házukban számos programmal, kézműves foglalkozásokkal várják a nagycsaládokat. Melinda büszkén mutatta a lakásukat ékesítő karácsonyi díszeket, melyek az egyesület eseményein készültek, de örömmel mesélte, hogy nemrégiben a Diótörőt látták a gyerekkel a budapesti Erkel Színházban a szervezet jóvoltából.

 

 

Búcsúzáskor már megkezdődött a labdacsata az ajándékba kapott labdákkal, a csillár és az apuka, László egész jól bírták a kiképzést…

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 21 december 2017 10:11
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449