TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Az első hangtól az utolsóig bizseregtünk Szekeres Adrien kecskeméti koncertjén
21
2017 dec.

Az első hangtól az utolsóig bizseregtünk Szekeres Adrien kecskeméti koncertjén

 

Szekeres Adrien azt kérte, kívánta a szerdai, kecskeméti koncertje elején, hogy engedjük közel a szívünkhöz a zenét. Megtettük. Sírtunk, nevettünk, karácsonyra hangoltuk a lelkünket, állva tapsoltunk, libabőröztünk, bizseregtünk, most pedig már a jövő évi koncertet várjuk. A zenei élményt ezúttal is a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar tette teljessé.

 

Adrien szokásához híven stílusokon átívelve hatott az érzékszerveinkre az est folyamán: tavaly megjelent lemezéről éppúgy csemegézett, mint első szólódalaiból, felcsendült tehát a Menedék, az Örök láng, továbbá a Kicsi szív, az Olyan mint te és a Híd a folyót. Természetesen kedvenc karácsonyi dalaiból szintén hozott nekünk, illetve egy-egy áriát ugyancsak hallhattunk tőle. Adrien léleksimogató hangja, a pop- és a szimfonikus zenekar különleges összhatása és Kis Gábor - Adrien férje, zeneszerzője - élő játéka eggyé olvadt össze a dalokban.

 

Az énekesnő idén is színpadra hívta a szentesi Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány által patronált gyerekeket. Kétszer is hallhattuk a kórusukat, másodszor a karácsonykor kihagyhatatlan Leonard Cohen-féle Hallelujah című dalt, ami hatalmas energiákat mozgatott meg a teremben. Nem véletlen tehát, hogy a produkciót állva tapsolta a közönség.

 

Adrien többször is megénekeltette a közönséget, saját dalait éppoly lelkesen dúdoltuk, daloltuk együtt, mint Kodály Zoltán Esti dalát, mely a második visszatapsolás utáni záró akkordja volt a Hírös Agórában tartott koncertnek.

 

Köszönjük, ha Te is segíted a rákos beteg és gyógyulófélben lévő gyermekek zenei tanulmányait:

Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány

Adószám: 18274130-1-06

Az alapítvány számlaszáma:10402836-50526590-65751015

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 22 december 2017 07:59
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449