TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Újabb kecskeméti szervezetnek adhatod az 1 százalékod!
02
2018 febr.

Újabb kecskeméti szervezetnek adhatod az 1 százalékod!

 

Az egyik, amit nagyon szeretünk Kecskemétben, hogy tele van csupaszív közösségformáló, segítőkész, cselekvő emberekkel. Ez jellemzi például a Kecsap tagjait, akik mostantól nem csupán a tárgyi és pénzbeli felajánlásokat tudják eljuttatni a megfelelő helyre, hanem az 1 %-unkból is segíteni tudnak a szorult helyzetben lévő családoknál.

 

Szerintünk már nem kell bemutatni az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványt Nektek, Trendalelke-olvasóknak, de ha mégsem cseng ismerősen a név, íme röviden, kik is ők:

  • kecskeméti védőnők és egy jogász, 
  • akik önkéntesen, a szabadidejükből áldozva tevékenykednek,
  • mert szeretnének olyan kisgyermekes családoknak segítő kezet nyújtani, melyek önmagukért is igyekeznek mindent megtenni, ám bizonyos okoknál fogva mégis rászorulnak mások jóindulatára, adományára.

 

Nincsen irodájuk, nem az adományokból fizetik a benzinköltéget vagy a telefonszámlát, ezeket az anyagi terheket magukra vállalják, hogy a felajánlásokat az utolsó forintig azokhoz a családokhoz juttassák el, akiknél a legnagyobb szükség van rá.

 

Télen a tűzelőanyag az egyik legnagyobb segítség a családoknak

 

“2017 -ben 25-30 családnak segítettünk. Vannak, akiket folyamatosan támogatunk, és vannak olyanok, akiknek csak átmenetileg kellett segítség. A legnagyobb nehézség, ha beteg egy kisgyermek, mert ott nemcsak anyagi, hanem lelki támogatásra is szüksége van a családnak” - összegezte Szabóné Kis Éva, Kecsap-tag védőnő.

 “Amikor hazatérünk egy-egy családtól, mindig rájövünk, hogy nekünk semmi problémánk nincs. Nagy tisztelet ezeknek a családoknak, mert számos nehézség (anyagi, lakhatási, élelem) ellenére KÜZDENEK. A legnagyobb siker, ha reményt adhatunk és újra elkezdenek bízni Önmagukban és az erőforrásaikban, valamint látják, hogy nem maradnak egyedül a problémájukkal. Ilyenkor újra látni a szemükben a csillogást.”

 

Ha az olvasottak megérintettek és úgy érzed, szívesen támogatnád az alapítvány munkáját az SZJA 1 százalékával, idén már megteheted! Természetesen emellett továbbra is várják a hagyományos felajánlásokat. Az éppen aktuális adománylehetőségekről a Facebook oldalukon tájékozódhattok.

 

KECSAP - Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány

 

Adószám: 18627514-1-03

Számlaszám: OTP Bank 11732002-20410229

 

Alapítók:

  • Szabóné Kis Éva
  • Némethné Szilvia
  • Koleszárikné Németh Beáta
  • Jónás Ágnes 
  • Tedd Tünde

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 02 február 2018 08:59
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449