TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Beteg gyerekekért cipeli a homokzsákokat Vidám Marcsi
19
2018 febr.

Beteg gyerekekért cipeli a homokzsákokat Vidám Marcsi


Tavaly elképesztő büszkeséggel hallgattuk Vidám Marcsi élménybeszámolóját a Spartan Race-ről, ahol a kecskeméti fitneszedző hamarosan újból összesarazza magát, ám most megspékelte a kihívást egy kis jótékonykodással is: a Bátor Tábor Alapítványnak gyűjt a megtett kilométerekkel és leküzdött akadályokkal.

 

“Idén jótékony céllal állok rajthoz a csapatommal a 2018. április 14-i Spartan Race Nagykanizsa Sprinten a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközösségének tagjaként” - mondja Marcsi.

 

Az adománygyűjtési cél 200.000 Forint, ezt bárki segíthet elérni, és még futnia sem kell hozzá! Fogadj örökbe egy kilométert vagy egy akadályt Marcsi versenyéből! Akár egy csoki árával is segíthetsz, sok kicsi sokra megy!

 

Miért? Mert a Bátor Tábor Alapítvány több mint tizenöt éve foglalkozik daganatos és krónikusan beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente közel 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Táborosok az életkedvemet adták vissza.”


Hajrá Marcsi, hajrá, Bátor Tábor!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 19 február 2018 18:15
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449