TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Világrekord-kísérlet Kecskeméten: Emeljünk magasba minél több gyereket!
26
2018 febr.

Világrekord-kísérlet Kecskeméten: Emeljünk magasba minél több gyereket!

 

Fel szeretné állítani az egy időben magasba emelt gyerekek világrekordját a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Rögvest eláruljuk, mikor, hol kell lennetek a gyerkőcökkel, ha részesei szeretnétek lenni az élménynek! Nincs gyermeked? Sebaj, akkor vidd el az öcséd, az unokahúgod, a keresztlányod vagy a szomszéd kissrácot!

 

Emeljünk magasba minél több gyereket!

 

Helyszín: Kossuth tér

Időpont: 2018. március 11., 10:30

 

2018 a Családok éve, ennek keretében a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos rendezvényt szervez. A Prof. Dr. Kopp Mária által alapított szervezet azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek Magyarországon, ugyanis a fiatalok több gyereket szeretnének, mint amennyi végül megszületik.

A március 11-ei esemény nem titkolt célja az egyszerre felemelt gyerekek világrekordjának megdöntése. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a szervezők a családok számára, akik majd pontban 11 órakor a világrekord-kísérlet során egyszerre emelik fel gyermekeiket, hogy így hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.

 

Programok:

  • A kecskeméti Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány flashmobbal csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Családok éve alkalmából meghirdetett országos kezdeményezéséhez. A flashmobon résztvevő családok lufit kapnak ajándékba.
  • A kecskeméti flashmob a helyszínen szeretetvendégséggel zárul.

 

A programon való részvétel mindenki számára ingyenes, csupán egy regisztrációt kérnek a szervezők itt.

Nem tudsz részt venni az eseményen? Ne bánkódj, ettől még Te is részese lehetsz a világrekord kísérletnek. Nem kell mást tenned, minthogy március 11-én, pontban 11 órakor emelj magasba Te is egy gyermeket, bárhol is légy, akár otthon, vagy akár a szabadban. Rögzítsd az eseményt egy fényképen vagy egy rövid videóban és töltsd fel ide!

Kedvcsináló videóért görgess a bejegyzés végére!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 27 február 2018 08:49
Értékelés:
(1 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449