TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Magasba lendültek a kecskeméti gyerekek
11
2018 márc.

Magasba lendültek a kecskeméti gyerekek

 

Sikerült az egyszerre felemelt gyerekek világrekordja! Pontban 11 órakor, országosan többezer gyermeket emeltek a magasba a szülők a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felhívására. Kecskeméten az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány, illetve a Nők a Nemzet Jövőjőért Egyesület szervezte az eseményt.  A világrekord-kísérlet előtt zenés tornával melegítettek be a családok, majd 11 órakor a gyermekekkel együtt sok színes lufi is a levegőbe emelkedett. A kecskeméti megmozdulás szeretetvendégséggel zárult.

 2018 a Családok éve, ehhez kapcsolódott a mai rendezvény. A Prof. Dr. Kopp Mária által alapított szervezet, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek Magyarországon, a fiatalok pedig megvalósíthassák családdal kapcsolatos álmaikat.

 


A gyermekvállalás szempontjából meghatározó szerepet játszik egy családbarát munkahely, valamint a munka-magánélet egyensúlya. Ezt felismerve a Mozgalom 2013-ban megalapította a Családbarát Vállalat Díjat. A díjat olyan vállalatoknak ítéli oda a szakmai zsűri, akik kategóriájukban kiemelkedően fontosnak tartják a kisgyermekes munkavállalók támogatását, a gyermekvállalást, a kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet, valamint jövőbeli céljaik között fontos szerephez jut a családbarát működés kialakítása is. Egyelőre nincs kecskeméti díjazott a versenyben, de reméljük, hamarosan több cégis harcba száll a családbarát vállalat címért.


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: vasárnap, 11 március 2018 15:28
Értékelés:
(6 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449