TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kértek 250 ingyenes digitális mesekönyvet?
22
2018 ápr.

Kértek 250 ingyenes digitális mesekönyvet?

 

Klasszikus és kortárs mesék, egy pléd, kis uzsi és irány Kecskemét valamely zöld területe vasárnap délután! Több mint 250 klasszikus és modern mesekönyv tölthető le egyetlen mobil- és tabletalkalmazásban - így ünnepli 3. születésnapját a BOOKR Kids ezen a hétvégén. Csapjatok le rá!

 

Nagyon szimpatikus küldetés fűződik a BOOKR Kids nevéhez: céljuk, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is a digitális világban felnövő gyerekek életének természetes részévé váljon. A BOOKR Kids Mesetárában immár 250 olyan klasszikus és modern interaktív történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hétvégéjén vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 250 meséje. Ezek között olyan klasszikusok is találhatók, mint A kis herceg, A két Lotti vagy A Pál utcai fiúk, és persze rengeteg kortárs szerző, például Erdős Virág vagy Lackfi János művei is elérhetők, ahogy a nagy népszerűségnek örvendő, megújult Mátyás király-sorozat is.

A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három- és féléves előfizetésekkel érhető majd el.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: vasárnap, 22 április 2018 08:54
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449