TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméti árva vagyok, gazdit keresek!
29
2018 ápr.

Kecskeméti árva vagyok, gazdit keresek!


Brigi 6 hónap körüli kislány, korához képest - utcagyerek előélete miatt - kicsit apró termetű. Kedves, barátságos, bújós, és természetesen nagyon játékos. Oltásait megkapta, parazitamentes és szobatiszta, szóval nem lesz vele túl sok gondod.

 

Brigi cica sajnos néhány hét boldog gazdis élet után visszakerült a Kecskeméti Cicamentőkhöz, mert új családja egyik tagja minden kétséget kizáróan allergiásnak bizonyult a cicákra. :(Segíts, hogy másodjára több szerencsével járjon és sikerüljön végleges otthonra lelnie!

Oltási költségei részleges térítése mellett fogadható örökbe. Érdeklődni kizárólag üzenetben lehet a Facebookon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Brigi mellett is akadnak még szerető gazdiról álmodozó macskuszok. A Kecskeméti Cicamentők oldalán képpel, történettel böngészhettek, hátha nem tudtok ellenállni valamelyiküknek.

Ha nem áll módodban örökbefogadni, de tenni szeretnél valamit, többféleképpen támogathatod a Környezetünk Állataiért Alapítvány macskamentő csoportját, akik a Kecskeméten és vonzáskörzetében bajba került, árván maradt cicák segítésén, örökbeadásán, kolóniák ivartalanításán fáradoznak:

  • Anyagi támogatással: a Környezetünk Állataiért Alapítvány számlaszáma: 10402506-25015506-00000000
  • Az SZJA 1 %-ának felajánlásával, az alapítvány adószáma: 19049560-1-03
  • Átmeneti otthon nyújtásával
  • Szállítással
  • Adományozással (étel, gyógyszer, stb.)
  • Saját állat ivartalanításával, megfelelő tartásával


A Kecskeméti Cicamentőkkel készült hol szívszorító, hol szívmelengető, plusz fontos információkat tartalmazó cikkünket olvastad már? Itt találod.


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: vasárnap, 29 április 2018 15:13
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449