TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméten forgatott a Hazahúzó - ma este megéri a képernyőre tapadni!
09
2018 máj.

Kecskeméten forgatott a Hazahúzó - ma este megéri a képernyőre tapadni!

Fotó: Petróczi Réka/Tormási Ákos Fotó: Petróczi Réka/Tormási Ákos

 

A Hazahúzó c. műsorban szerda késő este megismerkedhetsz Kecskemét kreatív, állati jópofa, attraktív és habos oldalával. Többek közt Csomósné Verebéli Apollónia, az ApolKAnalak megálmodója és készítője, Fehér Anna Luca, Kecskemét egyik legszórakoztatóbb borszakértője, a Hírös Gasztroszínház és a Kecskeméti Sörmanufaktúra népszerűsítik városunkat.

 

Kecskemét csodás építészeti emlékekkel büszkélkedhet, számos okot fel tudnánk sorolni, miért érdemes nálunk turistáskodni. A Hazahúzó szerkesztői azonban nem a szokásos módon szerették volna bemutatni Kecskemét értékeit, helyette helyi érdekességekre vadásztak. Meg is találták izgalmas kezdeményezések és igazi egyéniségek személyében.

Csomósné Verebéli Apollónia polihisztor vállalkozónő, feleség és anya. Ha fel kellene címkézni, ezeket a cetliket ragasztanánk rá: örök optimista, emberszerető, fáradhatatlan... Apolka úgy szereti az életét, ahogy van, persze mindig tele van ötlettel, tervvel, álommal. Biztosra vesszük, hogy Kecskemét lüktetése érezhető lesz a szavain keresztül.

 

Gasztroszínházi életérzés Kecskeméten

 

Fehér Anna Luca kifinomult ízlelőbimbókkal és óriási szakmai tudással felvértezett somelier és bortechnológus, a Koch Borház Kecskemét üzletvezetője. Meglepődnénk, ha nem a tőle megszokott sziporkázó stílusban mesélne magáról, az üzletről és a városról. És ha már bor, jöjjön a párja, a sör bemutatása is: a Hazahúzó stábja a Kecskeméti Sörmanufaktúrába ugyancsak ellátogatott, majd a gasztronómiai kalandozást a Hírös Gasztroszínház Női vonalak című előadásával folytatták.

A kamera Lőrincz Lucáéknál is forgott. A keramikus és párja gondoltak egyet és álmodtak egy nagyot: egy óriási kecskefarmot, ahol immár házi készítésű sajtok várják a kecskemétieket. A mekegő csapat mellett bemutatkoznak a Kecskeméti Vadaskert cukiságai is. 

A stáb - Kodály Zoltán városa lévén - ízelítőt kapott a népzenéből és a néptáncból a zeneszerző születésének 135. évfordulójára, a kecskeméti vasútállomáson rendezett ünnepségen.

Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy felbukkanjon Kecskemét a képernyőn!

 

Hol láthatod a műsort?

2018. május 9., szerda 23:15-kor az ATV-n, 10-én, csütörtökön pedig 11:05-kor az Echo tv-n.

 

Az adás holnaptól visszanézhető lesz itt.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 09 máj. 2018 13:02
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449