TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ "Mint a mesében": a Mercedes-Benz autóval segíti a Kecsapot!
15
2018 máj.

"Mint a mesében": a Mercedes-Benz autóval segíti a Kecsapot!

 

Nem akárhogyan jutnak mostantól célba az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány adományai: a Mercedes-Benz Magyarország a védőnőkből verbuválódott, folyamatosan szorgoskodó szervezetnek adományozta az új A-osztály első kecskeméti sorozatgyártott darabját. Szabóné Kis Éva, a Kecsap vezetője vette át a kulcsot Budapesten, hétfőn.

 

“Nagy nap ez a mai! 4 éve álmodott egy nagyot hat egyszerű ember, 6 hétköznapi Édesanya. Úgy határoztak, hogy kisbuszok, bérelt irodaházak, céges mobiltelók, drága vacsorák, fizetett alkalmazottak NÉLKÜL létrehoznak egy alapítványt, amely tettekre váltja majd a rengeteg jószándékot, emberbaráti együttérzést, amely gyönyörű városunkban van, vagyis amely bennetek van! Mindent magunk finanszíroztunk, hogy az adományozók pénze tisztán és egy az egyben a bajba sodródott családokhoz juthasson el. Most pedig - egy kicsit talán úgy, mint a mesében - egy csodálatos ajándékot kaptunk az elmúlt évek igyekezetét megkoronázandó, s a munkánkat megkönnyítendő” - írják Facebook oldalukon.

 

 

 

“Őszintén azt kell mondjuk: szóhoz sem jutunk a meglepetéstől, az örömtől, a hálától! Egyetlen módon tudjuk csak kifejezni mindezeket, az pedig a lelkiismeretes további szolgálat és bizony valóban, a következő generációk védelme, családjaik felkarolása. Köszönjük a Mercedes Benz vállalatainak ezt a hófehér gyönyörűséget!”

 

 

A vállalat képviselői az évértékelő sajtótájékoztató végén úgy fogalmaztak, a jövő generációi iránt érzett felelősség vezérelte őket az alapítvány kiválasztásában. A kecsaposok 2 éves használatra kapták meg az autót.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 15 máj. 2018 11:51
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449