TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméti tehetség lehet a Virtuózok Virtuóza! Szavazz rá!
06
2018 jún.

Kecskeméti tehetség lehet a Virtuózok Virtuóza! Szavazz rá!


Beke Márk, a Kodály Zoltán Szakgimnázium harmadikos, harsonás tanulója megnyerte a Virtuózok nevű komolyzenei tehetségkutató verseny döntőjét a korcsoportjában. Az abszolút elsőséget viszont nem a zsűri, hanem a közönség dönti el. Mutatjuk, hogyan tudsz Márkra voksolni!

 

Végéhez érkezik pénteken a Virtuózok 4. évada. Most azonban nemcsak a zsűri értékeli a 3 korcsoportnyertes - Balázs-Piri Soma zongorista, Beke Márk harsonás és Ninh Duc Hoang Long operaénekes - által előadottakat, hanem a végső döntés a nézők kezében van! Kecskeméti lesz-e 2018 fődíjasa, a Virtuózok Virtuóza? Ezt mi dönthetjük el június 8-ig, a Finálé végéig a következő módokon:

  • Az alapdíjas, a +36-20/30/70-4422-999-as számokon SMS-ben, MÁRK nevét küldve.
  • Az ingyenes MédiaKlikk Plusz applikáció használatával - ezen keresztül akár 20 percenként leadható egy szavazat. Az applikáció letöltése után regisztrálni kell, majd a felület jobb alsó sarkában található a "szavazás" ikon.

 

 

A fődíjas az Armel Operafesztivál szervezésében felléphet a világ egyik klasszikus zenei fellegvárában, a New York-i Carnegie Hallban, ahol az eddigi évadok nyertesei, Kökény Tamás és Kristóf Réka álló ovációval ünnepelt koncertet adtak. A díjazottak utazását a Neckermann Magyarország segíti, az ERSTE Bank által felajánlott pénzdíj pedig 1 éven át havi bruttó egymillió forint, mellyel a nyertes zenei tanulmányait segítik. A június 8-i Fináléban ezen kívül különdíjakat is kiosztanak majd, például a Közönség Kedvence díjat.

 

Adás: Duna TV, 2018. június 8., 19.30

 

Márk döntős produkciója ITT hallható, bemutatkozó kisfilmje pedig ITT érhető el.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 06 június 2018 10:27
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449