TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Íme a legsportosabb suli: a Magyar Ilona és a 7. a osztálya tarolt a Mozdulj Ki! Kecskemét versenyben
07
2018 jún.

Íme a legsportosabb suli: a Magyar Ilona és a 7. a osztálya tarolt a Mozdulj Ki! Kecskemét versenyben

 

A Magyar Ilona Általános Iskola mindent vitt a hétvégi Mozdulj KI, Kecskemét! sportnapon: díjazták azt az intézményt, osztályt és pedagógust, akinek a nevéhez kapcsolódóan a legtöbb sportot kedvelő diák és felnőtt regisztrál. Az iskola kitett magáért, ugyanis mindhárom díjat bezsebelték!

 

 

 

A legtöbb diákot/ismerőst/rokont regisztráló iskolaként 150.000 Ft-ot nyertek a Malom Központ felajánlásából, amit szabadon használhatnak fel. A nyereményt tanúsító óriásplakettet Rácz József, a Malom Központ ügyvezető igazgatója és Kisné Mándity Dóra, a Malom Központ marketing event menedzsere adta át Tóthné Gondi Ildikó intézményvezetőnek és helyetettesének, Rácz Margitnak. “Ha már sporttal nyertük, valami sportos dologra fogjuk valószínűleg fordítani” - árulta el nekünk elöljáróban a nyeremény felhasználását az intézményvezető, bár mivel még nagyon friss az élmény és az öröm, nem igazán jutott idő ötletelni, mire fordítsák az összeget.

 

 

Bizonyára soha nem várták még ennyire az osztályfőnöki órát a 7. a diákljai, most viszont tudták, hogy meglepetés vár rájuk. A legtöbb diákot/ismerőst/rokont regisztráló osztály egy meglehetősen aktív kirándulást nyert: a budapesti Cyberjump trambulin parkba utaznak, minden bizonnyal már a jövő héten. Az újabb mozgásforma tesztelését majd egy uzsonna követi a Mc Donald’sban (összesen 120.000 Ft értékben).

 

 

Amikor megkérdeztük a diákokat, szívük szerint mikor mennének a kirándulásra, kétféle választ kaptunk: az egyik csoport már holnap ülne is vonatra, a másik hétfőre halasztaná a kiruccanást - mint megtudtuk, a matek témazárót cserélnék el a trambulinozásra.

Balla Gábor testnevelés szakos pedagógust és egyben osztályfőnököt kérdeztük, honnan ez a nagy sportszeretet a diákjaiban: “Februárban lettem én az osztályfőnökük, azóta ilyen sportosak. Mivel a mozgáson keresztül közelebb tudok hozzájuk kerülni, igyekszem megszerettetni velük. Természetesen nagy motivációt jelentett a nyeremény, mivel idén nem szerveztünk osztálykirándulást.”

 

 

Az osztálya körében a honvédségi kitelepülés alkalmával kipróbálható lézerfegyverek, a trambulin és a hoverboard lettek a nagy favoritok a sportnapon, míg a tanár úr maga is igyekezett példát mutatni diákjainak: a Verőfényes Malom Futáson a 3,5 km-es távon indult. Abszolút megérdemelten vehette tehát át a legtöbb diákot/ismerőst/rokont regisztráló tanár kategóriáért járó felsőkategóriás tabletet. Mint mondta, nagy hasznát veszi majd a a NETFIT® mérésnél, amellyel a testnevelők a diákok fittségi állapotát monitorozzák.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 07 június 2018 18:57
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449