TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ “Főzz be még egyet” és segíts a kecskeméti mélyszegénységben élőknek!
15
2018 jún.

“Főzz be még egyet” és segíts a kecskeméti mélyszegénységben élőknek!

 

Zsúfolásig vannak a polcaid befőttekkel, savanyúságokkal? Nem tudod már hova pakolni őket? Szívesen segítenél másokon? Akkor vegyél részt a “Főzz be még egyet!” programban!

 

Főzz be még egyet!

 

A gyűjtés időtartama: 2018. június 1. - szeptember 30.

Gyűjtőpont: Védőháló Egyesület, Zápolya J. u. 8.


Elérkezett a befőzések ideje, sokan járják a piacot vagy szedik fel az idénygyümölcsöt, zöldséget, és ki-ki régi családi recept, vagy éppen legújabb trend szerint főzi be a szörpöt, lekvárt, savanyúságot, amit olyan jó lesz felbontani télen és élvezni a tavaszi-nyári ízeket. Sok családnak azonban nincs lehetősége nemhogy befőzésre, de sok esetben még idényjellegű zöldségek, gyümölcsök megvásárlására sem, pedig a nehezebb sorsú gyerekeknek ugyanúgy szüksége lenne vitaminra, zöldségre, gyümölcsre.

A Védőháló Karitatív Egyesület akciójának célja, hogy a tavaszi-nyári befőzések során azok a magánszemélyek, akik megtehetik, főzzenek be még egy üveggel a lekvárból, befőttből, satöbbiből, hogy nehezebb sorsú családok is hozzájuthassanak ezekhez a zöldségekhez, gyümölcsökhöz. A Védőháló Karitatív Egyesület és Adománybolt szakemberei eljuttatják a mélyszegénységben élő kecskemétieknek a finomságokat.

 

Jótett helyébe jót várj!

Az akció során az első húsz adományozónak egy-egy kiló cukorral és/vagy vászonszatyorral hálálják meg azt, hogy egy-egy üveg étellel támogatja a rászoruló családokat.

 

Fontos!

A felajánlott üvegeken pontosan fel kell tüntetni valamilyen formában a befőzés időpontját. Egészségügyi okok miatt csak 2018-ban befőzött termékeket tudnak befogadni, vagy megfelelő szavatossági dátummal rendelkező bolti befőtt termékeket.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449