TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméti árvák vagyunk, legyél a gazdink!

15
2018 jún.

Kecskeméti árvák vagyunk, legyél a gazdink!


Gondoskodó, felelősségteljes gazdit keres Füge (balra) és Boróka (jobbra), a két barátságos, játékos szőrgombóc!

 

Négy kiscicát tettek ki nemrég a széchenyivárosi református temető hátuljánál élő kolónia közé. Nem az első alkalom, sajnos a lakótelep egy része évtizedek óta ezt a módját választja a nemkívánt szaporulattól való megszabadulásnak, nem törődve sem a közeli forgalmas úttal, sem a kóborcicákra váró igen rövid és nem túl boldog élettel. Sajnos a négy kitett kicsiből csak kettőt sikerült befognia a Kecskeméti Cicamentők önkénteseinek, a másik kettőnek nyoma veszett.

A két cicagyerek teljesen egészséges, első oltásukat megkapták, parazitamentesítésük megtörtént, szobatiszták, koruknak megfelelően játékosak, kutyával-macskával kompatibilisek, barátságosak, szóval már csak egy gazdi hiányzik!

Oltási költségeik részleges megtérítése mellett fogadhatóak örökbe. Jelenleg Jakabszálláson vannak ideiglenes befogadónál, de Kecskemétre hozataluk komoly érdeklődő esetén természetesen megoldható.

Érdeklődni kizárólag üzenetben lehet a Kecskeméti Cicamentők Facebook oldalán vagy e-mailben, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Ha támogatni szeretnéd az ellátásukat, a 10402506-25015506-00000000 (Környezetünk Állataiért Alapítvány) számlaszámon megteheted, a közleménybe kérik, írd azt, hogy "adomány - Boróka és Füge".

 

Minden segítség jól jön!

Ha nem áll módodban örökbefogadni, de tenni szeretnél valamit, többféleképpen támogathatod a Környezetünk Állataiért Alapítvány macskamentő csoportját, akik a Kecskeméten és vonzáskörzetében bajba került, árván maradt cicák segítésén, örökbeadásán, kolóniák ivartalanításán fáradoznak:

  • Anyagi támogatással: a Környezetünk Állataiért Alapítvány számlaszáma: 10402506-25015506-00000000
  • Az SZJA 1 %-ának felajánlásával, az alapítvány adószáma: 19049560-1-03
  • Átmeneti otthon nyújtásával
  • Szállítással
  • Adományozással (étel, gyógyszer, stb.)
  • Saját állat ivartalanításával, megfelelő tartásával

 

A Kecskeméti Cicamentőkkel készült hol szívszorító, hol szívmelengető, plusz fontos információkat tartalmazó cikkünket olvastad már? Itt találod.


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449