TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméti árva vagyok, gazdit keresek!

29
2018 jún.

Kecskeméti árva vagyok, gazdit keresek!

 

Gondoskodó, felelősségteljes gazdit keres Boróka, a barátságos, játékos szőrgombóc!

 

Boróka kb. 12 hetes kislány. Három testvérével egyetemben a széchenyivárosi református temető hátuljánál élő kolónia közé tette ki előző “gazdája”. Nem ez volt az első alkalom, sajnos a lakótelep egy része évtizedek óta ezt a módját választja a nemkívánt szaporulattól való megszabadulásnak, nem törődve sem a közeli forgalmas úttal, sem a kóborcicákra váró igen rövid és nem túl boldog élettel. Sajnos a négy kitett kicsiből csak kettőt sikerült befognia a Kecskeméti Cicamentők önkénteseinek, a másik kettőnek nyoma veszett. Füge azóta már gazdára is talált, és Boróka ugyancsak bízik a befogadásban.

Élénk, korának megfelelően játékos, kutyával összeszokott, kedves, érdeklődő cica. Két kombinált oltással rendelkezik, szobatiszta, teljesen egészséges, már csak egy gazdi hiányzik!

 

Oltási költségei részleges megtérítése mellett fogadható örökbe. Jelenleg Jakabszálláson van ideiglenes befogadónál, de Kecskemétre hozatala komoly érdeklődő esetén természetesen megoldható.

Érdeklődni kizárólag üzenetben lehet a Kecskeméti Cicamentők Facebook oldalán vagy e-mailben, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Ha támogatni szeretnéd Boróka ellátását, a 10402506-25015506-00000000 (Környezetünk Állataiért Alapítvány) számlaszámon megteheted, a közleménybe kérik, írd azt, hogy "adomány - Boróka".

 

Minden segítség jól jön!

Ha nem áll módodban örökbefogadni, de tenni szeretnél valamit, többféleképpen támogathatod a Környezetünk Állataiért Alapítvány macskamentő csoportját, akik a Kecskeméten és vonzáskörzetében bajba került, árván maradt cicák segítésén, örökbeadásán, kolóniák ivartalanításán fáradoznak:

  • Anyagi támogatással: a Környezetünk Állataiért Alapítvány számlaszáma: 10402506-25015506-00000000
  • Az SZJA 1 %-ának felajánlásával, az alapítvány adószáma: 19049560-1-03
  • Átmeneti otthon nyújtásával
  • Szállítással
  • Adományozással (étel, gyógyszer, stb.)
  • Saját állat ivartalanításával, megfelelő tartásával

 


A Kecskeméti Cicamentőkkel készült, hol szívszorító, hol szívmelengető, plusz fontos információkat tartalmazó cikkünket olvastad már? Itt találod.Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 29 június 2018 10:17
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449