TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Fotózd le a nyári élményeidet - kreatív fotópályázat alsó tagozatosoknak

23
2018 júl.

Fotózd le a nyári élményeidet - kreatív fotópályázat alsó tagozatosoknak


Kreatív fotópályázatot hirdet Kamera Família néven, „A család” témában a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános iskoláinak alsó tagozatos diákjai részére.Fényképezd le! Írj róla! Küldd el!

A pályázatra szánt fényképeket A/5 méretben, fotópapírra nyomtatva várják. Azt kérik, minden pályázó írja meg kézzel – legfeljebb A/5 méretben –, hogy a megörökített nyári, családi pillanat miért kedves és fontos!


A fotókat – a kitöltött pályázati felhívással – postai úton vagy személyesen a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címére várják (6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.).

 
Beküldési határidő: 2018. szeptember 17., hétfő


A legjobbnak ítélt képek készítői – a fotókból rendezett tárlat megnyitója keretében – értékes díjakban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány.

A programot a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

További információ és jelentkezési adatlap az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t! 

Utoljára frissítve: hétfő, 23 július 2018 16:26
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449