TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Segíts a rászoruló kecskeméti családoknak az iskolakezdésben!

07
2018 aug.

Segíts a rászoruló kecskeméti családoknak az iskolakezdésben!

 

Két kecskeméti szervezet is összefogott, hogy támogassa a tanévkezdésben azokat a családokat, akiknek komoly gondot és terhet jelent a gyermekek iskolába küldése. Mutatjuk, hogyan vehetitek ki részeteket az adományozásból!

 

Tavaly 39 család 79 gyerekének segített a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt, és idén is gyűjtik a tanszereket. Az elmúlt évek tapasztalata alapján minden jól jöhet, de felsős füzetekből, íróeszközökből, mértan-, rajz- és technika felszerelésből, táskából, tolltartóból, tornazsákból sokra van szükség. Ezeket a holmikat nem értékesítik a boltban, mindegyik darab szegénységben élő gyerekekhez kerül. Már néhány toll vagy ceruza is segítséget jelent ebben az időben. A boltban várják a felajánlásokat - vihettek új eszközöket és jó állapotú, megunt holmit egyaránt.

 

 

Az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány hétfőn ugyancsak nekilendült a tanszerbeszerzésnek. Figyeljétek a Facebookon az üzenőfalukat, ahol a tavalyi évhez hasonlóan STOPPOLNI kell a gyerekek tanszercsomagjait, melyeket a Hetény- papír fog összeállítani.

Kötelező olvasmányok begyűjtése céljából is érdemes felkeresni például a Medina Adományboltot vagy a Kóborló Könyvesboltot. Nemcsak anyagilag jártok jobban, hanem a környezettudatosságot is szem előtt tudjátok tartani, ha nem új könyvet vásároltok. Ha pedig van otthon olyan kötelezőtök, ami már csak a helyet foglalj a könyves polcon, akkor adjátok le, másnál még jó szolgálatot tehet!Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449