TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Mi már megtöltöttünk egy iskolatáskát, segíts Te is tanszer adománnyal!
28
2018 aug.

Mi már megtöltöttünk egy iskolatáskát, segíts Te is tanszer adománnyal!

 

A mélyszegénységből a tanuláson keresztül vezet a kiút, a tanuláshoz pedig hatalmas fegyelmezettség, kitartás, motiváció és persze egy csomó eszköz kell. A Trendalelke szerkesztősége néhány rászoruló kecskeméti kisgyerek számára tette könyebbé az iskolakezdést, hiszen szép, új tanszerekkel, unikornisos füzetboxszal, Star Wars tolltartóval, csodás türkiz iskolatáskával mégiscsak nagyobb lelkesedéssel és lendülettel lehet nekivágni a tanévnek.

 

A Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt és élén Lacziné Somogyi Tímea küldetésének tekinti, hogy a kecskeméti gyermekek egyforma esélyekkel induljanak az életben, így az iskolában is. Tanszergyűjtésük hallatán rengetegen jelezték igényüket a beiskolázáshoz szükséges eszközök biztosítására, de szerencsére adományozóból is akadtak néhányan a városban.

 

Az adománybolt könyvespolcán sokasodó használt tankönyvekhez is meghozhatják a kedvet a dizájnos tanszerek

 

A Trendalelke csapata hétfőn 35 ezer forint értékben adott át tanszereket az adományboltban: egy iskolatáskát, több tornazsákot, tolltartókat, füzettartókat, 3 gyermek számára technika felszerelést (színes ceruza, vízfesték, tempera, filctoll, zsírkréta, ecsetek, többféle ragasztó) és egyéb elengedhetetlen kellékeket.

 

Ahogy csak tudtuk, teletömtük a táskát mindenféle kreatív eszközzel

 

Noha pár nap és kezdődik az iskola, még mindig nem késő eljuttatni a felajánlásokat! Egyelőre jóval több rászoruló jelentkezett a Védőháló Adományboltnál, mint amennyi tanszer adomány beérkezett hozzájuk.  Továbbra is nagy szükség van:

 • iskolatáskákra,
 • körzőre,
 • rajzlapra,
 • írólapra,
 • ceruzákra.

 

Még 37 gyermek (fiúk és lányok, alsósok-felsősök vegyesen) vár segítséget, illetve az egyesület jóvoltából az iskolák elsejétől jelezhetik, ki kezdte felszerelés nélkül az évet, így őket is igyekeznek majd támogatni.

 

Itt add le az adományt:

 

Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt

 • Cím: Zápolya János utca 8.
 • Telefonszám: (70) 881 1833, e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, szombaton 9:00-12:00
 • Facebook oldal 

 

Köszönjük, hogy segítesz!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 28 augusztus 2018 15:48
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449