TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Beteg gyerekekért futja következő maratonját a kecskeméti védőnő
12
2018 szept.

Beteg gyerekekért futja következő maratonját a kecskeméti védőnő

 

Védőnő, családanya, Kecsap-tag és maratoni futó - így lehet leggyorsabban bemutatni Koleszárikné Németh Beáta mindennapi tevékenységeit. Betti hamarosan újra futócipőt húz, de ezúttal az öntúlszárnyalás mellett egy nemes célt is kitűzött maga elé. Segíts te is, hogy támogatni tudja a beteg gyerekeket!

 

“Arra gondoltam, hogy pár éves futásom után az idei Spar Maratonon (2018. október 7.) jótékony céllal állok rajthoz a súlyos beteg gyermekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány Élménykülönítmény futócsapatának tagjaként” - mondja Betti. “Szerencsére nekem megadatott, hogy futhatok és segíthetek másokon.”

A Bátor Tábor több mint 15 éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Egy 15 éves daganatos beteg táborozó szavait idézve: „A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki.”

 

 

Így segíthetsz:

Fogadj örökbe 1 kilométert a távból (42,195 km) néhány ezer forint felajánlásával. Betti a táv teljesítése mellett szeretne 150.000 Ft-ot összegyűjteni a verseny fent említett időpontjáig, eddig 48 ezer Forint gyűlt össze a virtuális perselyben.

Adományozni itt tudsz online befizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével. Banki átutalás esetén a közlemény rovatban a Koleszárikné Németh Beáta nevet kell feltüntetni.

 

Hajrá Betti, hajrá, Bátor Tábor! 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 12 szeptember 2018 08:53
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449