TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ A Szabadidőközpontban járt az ősz… Van egy jó fotód róla?
04
2018 okt.

A Szabadidőközpontban járt az ősz… Van egy jó fotód róla?

 

Egyre szebb őszi színekben pompázik a város, a falevelek árnyalataival nehéz betelni akár a felkelő nap sugarai vetülnek rá, akár a naplemente világítja meg őket lágyan. Ha te sem tudsz ellenállni a látványnak és mániád minden séta alkalmával több fotót lőni, eljött a te időd: a Benkó Zoltán Szabadidőközpont évszakos fotópályázatot hirdet - az elsőt az ősz beköszöntével indították.

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

 

Leadási határidő: 2018. október 31.

A pályaműveket képcímmel együtt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják.

Eredményhirdetés: 2018.11.21. (szerda) 12 óra

 

Pályázni maximum 3 képpel lehet, logók, vízjel nélkül. Portrét nem lehet beküldeni!

Képminőség: sRGB színprofilban elkészített JPEG fájl, maximális minőség (Adobe Photoshop jpeg 10-nek megfelelő tömörítés ajánlott). Bármilyen fotográfiai technikával és fotós eszközzel készített képekkel lehet indulni.

Csak 2018. október 1-31. között készült képeket várnak, melyek a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban készültek.

A fotópályázaton 18 éven felüli személyek vehetnek részt.

A pályázat abban az esetben érvényes, ha a pályázó a fotókkal együtt a letölthető dokumentumok között megtalálható "GDPR hozzájáruló nyilatkozatot" és a "Szerzői hozzájáruló nyilatkozatot" is elküldi. 

A beküldött képeket Facebook oldalukon albumba rendezik, és a legtöbb like-ot kapott fotó „Közönségdíjban” részesül. A Közönségdíj mellett még egy pályázót díjaznak, aki a Szabadidőközpont Különdíját nyerheti el.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a tárgyi fotópályázaton nem nyújtható be, illetve nem kerül értékelésre a tartalmát, megnyilvánulási módját, vagy egyéb tulajdonságát tekintve a jóerkölcsöt, jóízlést sértő, valamint a hatályos jogszabályok tiltó rendelkezéseibe ütköző fényképfelvétel.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 04 október 2018 09:19
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449