TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Tedd boldogabbá egy kecskeméti nagycsalád karácsonyát - mától viheted adományod!

23
2018 nov.

Tedd boldogabbá egy kecskeméti nagycsalád karácsonyát - mától viheted adományod!

 

A kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete és a Malom Központ töretlen lelkesedéssel gyűjti együtt az adományt immár 6. éve a karácsonyi időszakban. Ugye te is beszállsz?

 

 

 

Adománygyűjtő Akció a Malom Központban

 

2018. november 23-tól december 17-ig, hétfőtől szombatig 10.00-20.00, vasárnap 10.00-18.00 között

Gyűjtőpont a Malom Központ II. emeletén, a Regio Játék tőszomszédságában

 

Tavaly 410 gyermek kapott ajándékot, 130 család részesült felajánlásokban a kecskeméti lakosság összefogásának köszönhetően. Idén újra lehetőség van megörvendeztetni kicsiket és nagyokat.

 

 

Milyen adományokat várnak?

  • tartós élelmiszert (konzerv, olaj, só, cukor, liszt, tészta stb.)
  • tisztálkodási és tisztítószereket
  • takarót
  • játékokat
  • könyveket
  • jó minőségű ruhákat
  • tanszereket
  • baba termékeket

A csomagba NE TEGYÉL: romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyat.

Az elkészült ajándékcsomagot NE CSOMAGOLD BE, illetve ezúttal nem kell feltüntetned, hogy hány éves lánynak/fiúnak szánod az ajándékot, mert az egyesület fogja őket szétválogatni.

Gondolkodhatsz használt termékekben is (pl. tanszer, játék, ruha, könyv, stb.), ha ezek minősége kifogástalan. Ne feledkezz meg a kamaszokról sem, az ő korosztályuk is szívesen fogadja a meglepetéseket!

 

 

A pénteki sajtótájékoztatón és megnyitón már meg is érkeztek a gyűjtőpont első meglepetései. Engert Jakabné Zsuzsa, az Esélyteremtési Bizottság elnöke adta át ajándékát: elegánsan csomagolt édességek kíséretében Malom vásárlási utalványokat, hogy a választott családok tényleg azt vehessék meg gyermeküknek, ami a szívük vágya.

 

 

A Nagycsaládosok Egyesülete képviseletében Fekete László a hálás családok tagjai által aláírt képpel köszönte meg Rácz Józsefnek, a Malom Központ ügyvezető igazgatójának, hogy évről évre helyszínt biztosít a jótékony kezdeményezésnek.

 

 

Így telik 5 gyermekkel a karácsony...

“Már advent első vasárnapjával elkezdjük a várakozást és készülődést. Az adventi kalendáriumból minden nap másik gyermek veszi ki az apró ajándékot, előre meghatározott sorrendben: a kisebbeknek főleg édességgel kedveskedünk, a nagyobbaknak akár vicces dogokkal, mint például ‘egy bögre kakaó fáradtság esetére’. Közösen készítjük az adventi koszorút, ez is segít a karácsonyra hangolódásban” - meséli Feketéné Kutasi Zsuzsa, ötgyermekes anyuka, aki a család legifjabb tagjával érkezett a megnyitóra. “24-én elmegyünk együtt megnézni a pásztorjátékot, majd hazatérve ajándékot bont a család, a többi napon pedig a rokonokkal ünnepelünk. Ahogy nőnek a gyerekek, egyre inkább a saját készítésű ajándékokra állunk át, úgy látom, értékelik ezeket.”

“Sokkal tartalmasabb a karácsony gyerekekkel, leírhatatlan érzés látni az örömüket. Ehhez képest amikor még csak ketten ünnepeltünk a férjemmel, jóval nagyobb volt a csend körülöttünk” - teszi hozzá Zsuzsa.


Köszönjük, hogy adományoddal Te is hozzájárulsz a családok megsegítéséhez!

 

Galéria:

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 23 november 2018 18:44
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449