TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Legyél a Kecsap karácsonyi angyala!
26
2018 nov.

 

A hagyományokat folytatva az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány (Kecsap) Facebook oldalán az elkövetkező időszakban ismét lehet jelentkezni karácsonyi angyalnak: a rászoruló gyermekek kívánságait már összegyűjtötték az alapítvány munkatársai, amiket hétfőtől 2-3 naponta osztanak meg követőikkel a közösségi oldalon. Itt lehet majd stoppolni egy-egy kívánságot. 

 

Aki lestoppolja, az vállalja, hogy megveszi a vágyott ajándékot. Az alapítvány összegyűjti őket 2018. december 10-ig, és december 17-én, a karácsonyi ünnepségük keretében adják át a gyermekeknek.

 

 

Nehéz bejutni a karácsonyi angyalok közé, tavaly előfordult, hogy 5 perc alatt lecsaptak egy-egy teljesítendő kívánságra, de fél óránál tovább egy kérés sem maradt angyal nélkül. A játékok, sportfelszerelések és egyéb ajándékok mellett nagyobb mennyiségű olaj és cukor formájában is érkezett felajánlás a kecskeméti alapítvány számára.

Idén eredetileg 40 gyermek kívánságának teljesítését tűzte ki célul a Kecsap, de nemrég érkezett hozzájuk Budapestről egy megkeresés: 35-40 gyereket támogatnának, így fognak még keresni családokat, akiknek tudnak segíteni.

A Wojtyla Házban közösen készítik majd a családok és az alapítványi tagok a mézeskalácsot, illetve további kézműveskedés, gyertyakészítés kovácsolja össze a társaságot az ajándékbontás előtt.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449