TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Segíts egy forralt borral a súlyos betegségekkel küzdő kecskeméti családnak!
19
2018 dec.

Segíts egy forralt borral a súlyos betegségekkel küzdő kecskeméti családnak!

 

A Védőháló Karitatív Egyesület által gondozott kecskeméti, kétgyermekes családnak segíthetünk, ha szombaton betérünk a Vágódeszkába. A szervezők a jótékony tettért cserébe a megye legfinomabb forralt borát ígérik!

 

 

Jótékonysági és adománygyűjtő forralt borozás

 

Helyszín: Vágódeszka, Széchenyi tér 14.

Időpont: 2018. december 22., 15:00–23:00

 

 

Idén 6. alkalommal szervezik meg a jótékonysági forralt borozást, amelynek hála korábban több százezer forint gyűlt össze a Kecskeméti Értelmi Fogyatékkal Élők Napközijének és még sok rászoruló családnak. A becsületkasszás fogyasztásból származó bevételt ezúttal a Védőháló Karitatív Egyesület által gondozott kecskeméti, kétgyermekes családnak adományozzák. A minimum adomány ebben az évben 1000 Forint lesz.

A családnál a legnagyobb baj az, hogy a szülők mindketten súlyos betegséggel küzdenek. Az apának sclerosis multiplexe van. Az édesapa még járóképes, napi 4 órában dolgozik. De az elmúlt napokat is kórházban töltötte. Az édesanya betegsége amiotrófiás laterál szklerózis (ALS), egy ritka izomsorvadásos megbetegedés. Gyorsan romlik az állapota, segítség nélkül már nem tud járni, tolószékkel közlekedik. Jövedelmük több, mint ami a rendszeres gyerekvédelmi támogatáshoz kell, de a megélhetésükhöz nagyon kevés. Nagyszerű emberek, nehéz helyzetükben is ezer mosollyal adnak hálát minden napért. A lakást át kell alakítaniuk, hogy akadálymentes legyen, a mosogatógép is éppen most adta fel, a hidegben tűzifára is szükség van és ne feledjük: itt a karácsony! Tegyük nekik szebbé, és vegyünk le a vállukról néhány gondot!

 

Szervezők: Bartos Virgil és Liptai Bandi

Támogatók: Csanádi Szőlő Birtok, Koch Pincészet, Vágódeszka Étterem, Védőháló Karitatív Egyesület, Mjúzik

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 19 december 2018 14:54
Értékelés:
(9 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449