TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Mutatunk egy friss, menő magyar appot! Imádni fogod!
03
2019 jan.

Mutatunk egy friss, menő magyar appot! Imádni fogod!

 

Ha eddig is nagy túrás voltál, azért töltsd le, ha pedig vártál a motivációra, hogy bevedd a magyarországi erdőket, az alföldi pusztákat, a sokat megélt várakat vagy az egyedülálló természeti kincseket, akkor most garantáltan elkap a hév, hogy máris beleugorj a túrabakancsodba. Nekünk legalábbis a hűvös idő ellenére is megjött a kedvünk egy kiadós barangoláshoz!

 

Magyarország online, interaktív térképes útikönyve gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak, beépített túratervezővel, valamint több száz előre elkészített túraajánlattal és ezernyi látnivalóval, amelyek mindegyikéhez részletes ismertető és számos fénykép tartozik. Röviden ezt nyújtja a Természetjáró alkalmazás. Íme, mi mindent tud még:

 

 

Alkosd meg a túrádat!

 

Egyszerű túratervezés az interaktív, nagyítható, az összes jelzett turistautat mutató térképen, a hossz, a várható időtartam és a szintprofil azonnali áttekintésével, terepi navigációval és offline letöltéssel, hogy térerő nélkül se térj le a nyomvonalról.

Útvonalrögzítési lehetőség fotók és érdekes pontok felvételével.

Listák készítése a kedvenceidből, és a saját tartalmaid szinkronizálása a számítógép és a mobil eszközök között az ingyenes regisztráción keresztül: válaszd ki vagy tervezd meg a túrádat nagy képernyőn, navigálj a terepen mobillal!

 

 

Fedezd fel, amit még nem láttál!

 

Több száz ajánlott túra nehézség, távolság és hossz szerint szűrhetően gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak, rengeteg praktikus adattal, a természetföldrajzi és kulturális háttérrel, az útba eső látnivalókkal, minőségi fényképekkel és a megközelítésre vonatkozó információkkal.

Ezernyi ajánlott látnivaló országszerte, köztük épített kilátók, természetes kilátópontok, kisvasutak, várak és múzeumok, mindegyikről részletes ismertetővel, minőségi fényképekkel és megközelítési információkkal.

Az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és az Alföldi Kéktúra teljes útvonala a hivatalos nyomvonallal, szakaszolással, a látnivalókkal, szállásokkal és pecsételőhelyekkel.

 

 

Készülj fel a váratlanra!

 

Időjárás-előrejelzés a választott területre vonatkozóan.

Hasznos beépített eszközök: magasságmérő, csúcskereső, iránytű, dőlésszögmérő, QR-kód olvasó.

Telefonos segélyhívás közvetlenül az appból, az aktuális pozíciód kijelzésével.

 

 

Építsd a közösséged!

 

Közösségi szolgáltatások: a tartalmak értékelése, kommentelése, megosztása a barátaiddal.

Túraszervezés: már előre elküldheted a társaidnak a tervezett túrát, hogy ők is lássák, merre mentek.

A számtalan szolgáltatásra és szállásra kedvezményt biztosító TEKA (Természetjáró) kártya elfogadóhelyek teljes listája.

 

Letöltés az AppStore-ból

Letöltés a Google Playből

 

Forrás: www.termeszetjaro.hu

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449