TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Legyél színházi angyal, juttasd élményhez a rászoruló kecskemétieket!
24
2019 jan.

Legyél színházi angyal, juttasd élményhez a rászoruló kecskemétieket!A karácsony előtt indított #szinhaziangyalvagyok jótékony program folytatódik és kibővül: nem csak gyerekek számára szeretné a Katona József Színház elérhetővé tenni a színházi élményeket, hanem olyan felnőtteknek is, akiknek szintén nehezen adatna meg a színházba jutás lehetősége e jótékony program nélkül. Mutatjuk, hogyan segíthetsz te is!

 

Először is, civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, közösségek (stb.) jelentkezését várják, akik a program keretében szeretnének színházba menni, vagy olyan ajánlásokat, amelyek segítségével hasonló közösségek hétköznapi életét tehetik szebbé.

 

 

Színházi angyal bárki lehet, még pénzedbe sem kerül!

 

A teátrum Facebook oldalán vagy személyesen, a jegypénztárban voksolhatunk az egyes szervezetekre, a színház munkatársai pedig a szavazást is figyelembe véve döntik el, az adott hónapban ki látogathat el hozzájuk egy előadásra.

A karácsonyi akcióhoz hasonlóan a megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a Facebook oldalon, ahol kommentben lehet majd szavazni.

Mindenki színházi angyallá válhat, aki részt vesz a szavazásban és így megszépíti minden hónapban 100 felnőtt vagy gyerek hétköznapjait.

Aki megosztaná jótékony cselekedetét, használja a #szinhaziangyalvagyok hashtaget, ezzel segítve a program terjedését.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 24 január 2019 12:42
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449