TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Frissen a kecskeméti piacról szerezhetjük be a húsvéti sonkát, tojást
17
2019 ápr.

Frissen a kecskeméti piacról szerezhetjük be a húsvéti sonkát, tojástMutatjuk a kecskeméti piacok húsvéti nyitvatartását, és ajánlunk pár remek receptet, hogy jó előre meg tudd tervezni a húsvéti menüt, mielőtt piacozni indulsz.


Az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet értesíti a lakosságot, hogy a kecskeméti piacok a húsvéti ünnepek alatt – illetve azt megelőzően - az alábbi rend szerint lesznek nyitva:

2019. április 19-én, nagypénteken 6-13 óráig, és 20-án, nagyszombaton a Budai utcai Piaccsarnok és fedett szabadtér 6-13 óráig nyitva tart.

 

 

Április 21-én, húsvétvasárnap a Budai utcai piac külső fedett részén és a csarnokban 6-12 óráig zöldség, gyümölcs, tejtermék és virág kínálattal, valamint a csarnok szabadtér felőli bejáratánál lévő üzletben friss pékáruval és kenyérrel várják a vásárlókat.

Április 22-én, húsvéthétfőn a kecskeméti piacok zárva lesznek, de a piaccsarnok szabadterén zöldséget, gyümölcsöt és virágot vásárolhatnak az érdeklődők.

A Szent-László körúti vásártéren 2019. április 20-án nagyszombaton, és 21-én húsvétvasárnap is lesz használtcikk piac. A szokásos, hétindító Nagybani zöldség- és gyümölcspiacot az ünnepre való tekintettel 23-án, kedden tartják meg.

 

 

Mit süss és főzz húsvétkor?

 

Íme 5 remek fogás a húsvéti asztalra: vendégváráshoz, családi ebédhez, piknikhez kínálunk a sonka mellé könnyen és gyorsan összedobható salátákat, előre elkészíthető zöldfűszeres, tojásos vagadaltat, és remekbe szabott ünnepi desszerteket. Itt pedig 3 mutatós és bevált húsvéti édességet találsz. A maradékok se vesszenek kárba: a hűtőben fellelt maradékokból született meg ez a fogás, ennek ellenére a végeredmény mégis egy friss és ízletes étel, ami ebédként vagy vacsoraként is funkcionálhat.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 17 április 2019 08:44
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449