TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kinyílik a mesetár! Olvassatok ingyen könyveket a tavaszi szünet alkalmából!
19
2019 ápr.

Kinyílik a mesetár! Olvassatok ingyen könyveket a tavaszi szünet alkalmából!

 

Alapesetben azt tanácsolnánk a gyerkőcöknek a tavaszi szünetre, hogy játsszanak a friss levegőn és kerüljék el messziről a kütyüket. Kivételesen azonban azt mondjuk, tabletet a kézbe! A virtuális könyvespolcotokat ugyanis most számos új szerzeménnyel bővíthetitek, ráadásul ingyen. A Bookr jóvoltából a tavaszi szünetben, pontosabban 2019. április 23-ig több mint 300 ingyenes interaktív mesekönyv között böngészhettek kedvetekre. Olvassatok, hallgassatok a gyerekekkel akár olyan klasszikusokat, mint A Pál utcai fiúk vagy a Tanár úr kérem, de megtaláljátok a megújult Janikovszky-történeteket is és az olyan kortárs műveket, mint Varró Dani, Virág Erdős vagy Lackfi János meséi.

 

 

A BOOKR Kids Mesetár egy folyamatosan bővülő interaktív mesekönyvtár alkalmazás mobilra és tabletre. Mesekönyveik eredeti sikerkönyvek interaktív változatai, olvasás- és képességfejlesztő funkciókkal.

Klasszikus és modern történetek a Vuktól A kis hercegen át egészen a Terka mesékig interaktív formában az eredeti kiadáshoz hűen! A letöltött mesék offline módban is elérhetőek.

 

 

Minden oldal új kaland: a mesékbe rejtve több száz izgalmas játékot találsz, melyek növelik az olvasás élményét és segítenek a szöveg feldolgozásában. A hangoskönyvekben pedig a gyermekirodalom remekeit olyan kiváló színészek keltik életre, mint Hámori Gabi, Papp János, Szokol Péter vagy Ördög Nóra.

Érdemes kihasználni a tavaszi szünidei akciót, de ezen felül sem luxus beruházás az olvasójegy a virtuális könyvtárba: az 1 hónapos olvasójegy 645 Ft, a 3 hónapos 1495 Ft, a 6 hónapos pedig 2745 Ft.

Az App Store-ból és a Google Playből egyaránt letölthető az alkalmazás, ingyenesen.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449