Nyomtatás
18
2019 júl.

Kecskeméten is lett Libri Mesepont: segítsd egy könyvvel a beteg gyerekek gyógyulását!

 

Kinőttétek már a mesekönyvek nagy részét és nem tudjátok, kinek adhatnátok? Vigyétek be a Libri Malom Központban lévő boltjába, mert a Mesepontból eljuttatják a kórházak gyerekosztályainak. Hisszük, hogy a mese gyógyító erővel bír, így a lehető legjobb helyre kerülnek a megunt lapozgatnivalók!

 

 

Libri Mesepont Kecskemét

 

Helyszín: Libri Kecskemét Malom Könyvesbolt, Korona u. 2.

 

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. 2018-as, Váltsuk valóra a meséket! elnevezésű karácsonyi kampánya során a vásárlók segítségével több mint 45 000 könyvet adományozott rászoruló és beteg gyerekeknek. Több mint 60 gyermekintézménybe, hátrányos helyzetű, illetve beteg gyerekekhez jutott el az olvasás élménye.

Ezen a sikeren felbuzdulva a Libri egyes üzleteiben állandó adománypontokat, Libri Mesepontokat helyezett ki, ahol az év minden napján várják a kiolvasott, jó állapotú, 3-18 éves korosztálynak megfelelő könyveket, illetve azokat, amelyeket szívesen átadnának az olvasók olyan gyerekeknek, akikhez másképp nem jut el az olvasás élménye.

Annak érdekében, hogy mindenki találhasson közöttük kedvére valót, a könyvesboltokban mesekönyveket, lapozgatókat és foglalkoztató kiadványokat, színezőket, ifjúsági regényeket, valamint ismeretterjesztő könyveket is várnak. Ezeket a Libri munkatársai regisztrálják, és az adományért cserébe az olvasókat egy kedvezménykuponnal ajándékozzák meg.

 

Libri olvasósarkok gyerekkórházakban

A könyvadományok olyan kórházi gyermekosztályokhoz és gyerekkórházakba kerülnek, ahol a Libri tavaly olvasósarkokat alakított ki a beteg gyerekek számára. A kényelmes és barátságos tér tökéletes a nyugodt, meghitt olvasáshoz, több száz kötettel várják a mesekedvelőket.

Az olvasósarkokban színpompás mesekönyvek és izgalmas ismeretterjesztő olvasmányok várják a gyerekeket, természetesen sok játékkal és kényelmes bútorokkal kiegészülve.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(2 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned