TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Sokadszor is beleszerettünk Kecskemétbe: csodás képek készültek a Szabadidőközpontról
28
2019 aug.

Sokadszor is beleszerettünk Kecskemétbe: csodás képek készültek a Szabadidőközpontról

 

A város egyik legkedveltebb piknikező-, sport-, romantikázó-, csillagleső- és kirándulóhelye minden évszakban magával ragadó, de nyáron különösen hangulatos képeket készíthetünk a dombról és a tavakról. Íme ezek közül kettő, immár díjnyertes, megtartották ugyanis a Hírös Sport Nonprofit Kft. "Nyár van, nyár a szabadidőközpontban" című fotópályázatának eredményhirdetését.

 

 

 Fotó: Tóth Deme László - Tükördimenzió, Forrás: Hírös Sport

Közönségdíjban Tóth Deme László „Tükördimenzió” című fotója részesült, melyre 150 szavazat érkezett a szabadidőközpont Facebook oldalán.

 

 

“Hobbi fotósként tevékenykedem, kikapcsolódás gyanánt. Legjobban azért szeretek fotózni, mert elvarázsolnak a képek, ahogy a fotón megjelenik és amit a természet tud mutatni: a színek, az állatok vagy a képződmények. Szeretem a szabadidőközpontot mert nyugodt, természetközeli és jó a kilátás a Domb tetejéről. Ezzel a pályázattal szerettem volna, ha sok emberhez eljut a művem és átadhatom azt a felemelő érzést, amikor gyönyörű képet nézünk és elmerülünk a részletekben” – mondta Tóth Deme László.

 

 Fotó: Szabó Péter - Szerelemfa, Forrás: Hírös Sport

A szabadidőközpont különdíját Szabó Péter „Szerelemfa” című fotója kapta.

 

 

Díjával kapcsolatban a fotós elmondta:“Komolyabb gépekkel 3 éve rendelkezem, de hobbi fotós vagyok. Nagyon szeretek a Dombon fotózni és szerettem volna megosztani az ott készült fényképeimet. Fotózás közben tudok igazán kikapcsolódni. Amikor csak tehetem, próbálok kijutni a Dombra. Sajnos nyáron ritkábban sikerült kimennem, mint terveztem. Nagyon szeretem, hogy a természetben, egy nyugodt helyen lehetek. A Domb tetején lévő fa a kedvencem és nagyon tetszett, hogy sikerült úgy lefotóznom, hogy teljesen vissza tudja adni a kép azt az élményt, amikor a Dombon járok.”

 

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 06 szeptember 2019 11:21
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449