TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Leopárd- és párduckölyök költözött a Kecskeméti Vadaskertbe
10
2019 okt.

Leopárd- és párduckölyök költözött a Kecskeméti Vadaskertbe

A kép illusztráció! A kép illusztráció!

 

Mindenkiben felszökken a cukiságmutató, aki ellátogat mostanság a Kecskeméti Vadaskertbe! Létszámnövekedésről számolhatunk be: fekete párduc, foltos leopárd, egy új petymeg és a nemrég született szamárcsikó várják a látogatókat.

 

 

 

Új lakók vették birtokba az Állatkert Leopárd-házát: hosszú idő után újra látható lesz fekete párduc és foltos leopárd a Kecskeméti Vadaskertben. A kölykök - egy 7 hónapos nőstény és egy 4 hónapos hím - külföldről érkeztek. Az állatorvosi megfigyelés, a nyugodt körülmények biztosítása mellett megismerkednek az új környezetükkel, lakhelyükkel, gondozóikkal. A szoktatási időszak után a közönség körülbelül 2-3 hét múlva láthatja őket a külső kifutóban!

 

 

További jó hír, hogy a Kecskeméti Vadaskert egyetlen hím közönséges petymege mellé megérkezett a várva várt társa! Ez az állatfaj a hazai állatkertek közül csak Kecskeméten látható. A petymegek ismerkednek egymással, ők már láthatók a külső kifutójukban!

2019. szeptember 10-én hajnalban megszületett a várva várt szamárcsikó is! Anya és csikója jól van, máris megtekinthetőek a házi szamarak kifutójában.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 10 október 2019 15:40
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449