TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Stoppold le egy kecskeméti rászoruló gyermek karácsonyi ajándékát!

25
2019 nov.

Stoppold le egy kecskeméti rászoruló gyermek karácsonyi ajándékát!

 

Az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány (Kecsap) Facebook oldalán hétfőtől ismét lehet jelentkezni karácsonyi angyalnak: az alapítvány munkatársai összegyűjtötték a rászoruló gyermekek kívánságait, és ezeket folyamatosan osztják majd meg követőikkel a közösségi oldalon, itt lehet majd stoppolni egy-egy kívánságot. Aki pedig lestoppolja, vállalja, hogy megveszi a vágyott ajándékot.

 

"Jelenleg úgy néz ki, 50 gyereket fogunk megajándékozni az alapítványi keretből, illetve az adományozók stoppolásaiból, de mivel van még szűk egy hónap karácsonyig, előfordulhat, hogy felbukkannak még családok és gyerekek" - tudtuk meg Szabóné Kis Évától, az egyik alapító tagtól. Nehéz bejutni a karácsonyi angyalok közé, a korábbi években előfordult, hogy 5 perc alatt lecsaptak egy-egy teljesítendő kívánságra, de fél óránál tovább egy kérés sem maradt angyal nélkül. Érdemes tehát fél szemünket rajta tartani a Kecsap Facebook oldalán

Az 5 éves alapítvány legkésőbb december 10-ig kéri eljuttatni a stoppolt ajándékokat a következő helyszínek valamelyikére:

  • Dokicentrum gyermekrendelő, Hosszú utca 10.
  • Kadafalvi gyermekrendelő, Tövis utca 10.

A vágyott ajándékokat a hagyományos karácsonyi ünnepségük keretében adják át a gyermekeknek az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának Oktatótermében, 2019. december 16-án. A délután folyamán a Kecsappal kapcsolatban álló családokat közös szendvicskészítésre és kókuszgolyógyúrásra várják, illetve az ügyeskezűek mécsestartókat készíthetnek, majd koraeste elérkezik a várva várt pillanat: az ünnepélyes ajándékátadás.

A játékok, sportfelszerelések és egyéb ajándékok mellett tartós élelmiszer formájában is rendre érkezik felajánlás a kecskeméti alapítvány számára.

Szíveket kinyitni, ajándékozásra fel!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 26 november 2019 09:35
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449