TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméti karácsonyi, jótékonysági körkép

05
2019 dec.

Kecskeméti karácsonyi, jótékonysági körkép

 

Számos adománygyűjtési szál indult el az utóbbi hetekben, Kecskeméten. Még nem késtél el az adományoddal, mutatjuk, melyik szervezet kinek gyűjt, pontosan mi mindennel jótékonykodhatsz, meddig viheted a felajánlásod és hol kell leadnod.

 

 

Legyél Te is a karácsony angyala idén, a Bagatell Étteremben!

 

Mézeskalács-szívek rejtik egy-egy gyermek kívánságát a karácsonyfán. Olyan gyermekek kívánságait, akik családjainak nehézséget okoz, hogy ajándék kerülhessen az ünnepi fa alá.

1. Válassz egy szívet a karácsonyfáról!

2. Regisztráltasd egy dolgozóval a helyszínen!

3. Ezután a névre szóló ajándékodat (megadott név, kor, kívánság) legkésőbb 2019. december 15-ig juttasd el a Bagatell Étterrembe, ők majd gondoskodnak róla, hogy célba érjen.

 

Karácsonyi cipősdoboz program

 

Az Aranyolló Alapítvány kezdeményezése révén a Család- és Gyermekjóléti Központtal kapcsolatban álló rászoruló családok karácsonyát teheted szebbé egy ajándékokkal megtöltött cipősdobozzal.

Részletek

Az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány (Kecsap) gyűjtése

 

Az alapítvány munkatársai összegyűjtötték a rászoruló gyermekek kívánságait, és ezeket folyamatosan osztották meg követőikkel a közösségi oldalukon, itt lehetett stoppolni egy-egy kívánságot. Noha szerencsére minden kívánságnak akadt teljesítője, tartós élelmiszerrel és pénzbeli felajánlással továbbra is támogathatók az alapítvány pártfogoltjai.

Részletek

 

 

Adománygyűjtő Akció a Malom Központban


2019. december 21-ig, hétfőtől szombatig 10.00-20.00, vasárnap 10.00-18.00 között

Gyűjtőpont a Malom Központ II. emeletén, a Klier helyén

A kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete és a Malom Központ töretlen lelkesedéssel gyűjti együtt az adományt.

Részletek

 

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület mesekönyv- és játékgyűjtése

 

A padláson porosodó mesekönyvek és játékok jó helyre kerülnek azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak.

Az adományok leadhatók 2019. december 13-ig, a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, illetve a kecskeméti Család- és KarrierPONT Reile Géza utca 22. szám alatti irodáiban.

Részletek

 

Színházi angyal program

 

A december 18-i előadásra, az Egyedülálló Szülők Klubja - Kecskemét tagjait juttatták el a színházi angyalok, vagyis bárki, aki voksolt. Az akció folytatódik, minden hónapban várják olyan intézmények, alapítványok, egyesületek, közösségek jelentkezését és ajánlását, akik e program keretében szeretnének színházba jönni, mert másképp sosem adatna meg számukra ez az élmény.

Részletek

 

Adventi adománygyűjtés a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

 

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Kecskeméten, a Városháza előtt, az Adventi Vásárral kibővített Kecskeméti Tanyai Termék Piacon adománygyűjtést szervez Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehézsorsú családok számára.

2019. december 5-én, 12-én és 19-én, csütörtökönként 13-17 óráig a Kecskeméti Városháza előtti gyűjtőpontra vihetők a felajánlások. Ezúttal tartós élelmiszert és édességet (csokit, cukrot, kekszet) gyűjtenek.

Az adományokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Kecskemét és térsége polgármesterei segítségével juttatja el a rászoruló családok részére még karácsony előtt.

infovonal: 76/504-780

 

Adventi adománygyűjtés a Neumann János Egyetem szervezésében

 

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottai javára gyűjtenek tartós élelmiszert (liszt, olaj, tej, tészta, szaloncukor, stb.), ezeket 2019. december 19-ig várják a Rektori Hivatalban (Kecskemét, Izsáki út 10.) kialakított gyűjtőponton. Az adományokat még az ünnepek előtt el is juttatják a rászorulók részére.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 13 december 2019 18:38
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449