TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Neked egy finom forralt bor, Dávidnak a tanulás lehetősége: Jótékonysági Forraltborozás Kecskeméten, szombaton!

20
2019 dec.

Neked egy finom forralt bor, Dávidnak a tanulás lehetősége: Jótékonysági Forraltborozás Kecskeméten, szombaton!

 

Az immár hagyománnyá vált Jótékonysági Forraltborozás az idén sem maradhat el! A nagy karácsonyi készülődés közben álljunk meg egy picit és segítsünk együtt egy olyan családnak, akiknek különösen nehéz gondokkal kell megküzdeniük minden nap. Tapasztald meg, mekkora teremtő ereje van a szeretetnek, a társadalmi összefogásnak és az egymásra való odafigyelésnek!

 

 

 

Jótékonysági Forraltborozás

 

Helyszín: Vágódeszka, Széchenyi tér 14.

Időpont: 2019. december 21., 15:00-23:00

 

A minimum adomány ebben az évben is 1000 forint lesz, amiért a megye legfinom forralt borát adják majd cserébe a szervezők, a Koch Borház Kecskemét, a Vágódeszka Étterem, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt és a Mjuzik.

 

Ismerjétek meg Dávidot és családját, akiket az idén a becsületkasszás bevételből támogatnak:

“Dávid 17 éves nagyfiú egy kedves levélben kért segítséget a Védőhálótól, melyben leírta, hogy nagyon szereti az anyukáját és látja mennyit kell küzdenie minden nap a család boldogulásáért. Megtesz mindent, amit csak lehet a saját erejéből, mégsem telik mindenre, amire szükség volna, de nem kér segítséget, mindig azt mondja, megoldja. Inkább ő segít másokon, ha tud. Az nagyon bántja, hogy most volt a fiuk szülinapja és nem tudott tortát venni. Fizeti, amit bír, mégis eladósodtak, az ő ebédjét három hónapja nem tudták befizetni. Szerencsére mindenhol akadnak jó emberek, így mégis ebédelhet.

Dávid is munkát szokott vállalni, hogy segítsen. Burkoló lesz majd, mert pontos tervei vannak arról, hol fog majd dolgozni, ha elvégezte az iskolát. A hétköznapokon kollégiumban lakik. A szülei dolgoznak és ők testvérével nagyon jó tanulók mindketten. Egy rossz állapotú jakabszállási tanyán laknak. Jártak nálunk vásárolni a boltban,a nagyfiúnak így jutott eszébe az egyesülettől segítséget kérni.

Beszéltünk az édesanyával, akinek az fáj legjobban, hogy Dávid nem jutott be egy olyan programba, ami támogatta volna a tanulmányait, de anélkül nem tudják fizetni a költségeket. Attól fél a legjobban, ha a fia nem tudja befejezni az iskolát, neki is ilyen nehéz élete lesz.”

 

Segítsünk Dávidnak és családjának együtt!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449