TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Húsvétkor is piacozhatunk Kecskeméten

09
2020 ápr.

Húsvétkor is piacozhatunk Kecskeméten

 

A piac nagypénteken, szombaton és vasárnap is nyitva lesz.

 

 

A 65 év felettieknek fenntartott 9-től 12 óráig tartó vásárlási időintervallum következtében reggelente rendkívül zsúfolt a Budai utcai nagypiac. Az aktív korosztály ugyanis csak akkor tud vásárolni. Ahogy közelednek az ünnepek, a helyzet napról napra romlik, és köztudott, hogy a tömeg rendkívüli járványügyi kockázatot jelent.

Arra kérik a 65 év felettieket, hogy ezen a három napon, tehát április 10-én, 11-én és 12-én lehetőség szerint ne látogassák a piacot. Amennyiben erre nincs módjuk, akkor a bevásárlást oldják meg 10 és 12 óra között. Ezzel az aktív dolgozóknak, a kecskeméti családoknak adnak plusz egy órát és remélhetőleg csökken a zsúfoltság.

Kérik az idősek együttműködését, adjanak lehetőséget a fiatalabbaknak, hiszen ők hét közben dolgoznak, így nem tudnak készülni az ünnepre.

 

A Gondoskodó Szolgálat is működik a hosszú hétvégén!

Egyben felhívták az idősek figyelmét arra is, hogy a Gondoskodó Szolgálat működik, szombaton is ügyeletet tart. Vegyék igénybe az ő segítségüket, vagy fiatalabb családtagjaik segítségét a bevásárláshoz, és inkább maradjanak otthon. Az önkéntes szolgálat kizárólag alapvető élelmiszerek, tisztálkodálkodási szerek, valamint gyógyszerek házhozszállítását tudja vállalni.

Szombaton a diszpécserek 8:00 - 13:00-ig várják a rendeléseket a napi bevásárlásokhoz, a gyógyszerkiváltásokhoz, majd az önkéntesek 13:00 - 18:00-ig kézbesítik a kért termékeket. Pénteken, vasárnap és hétfőn nem dolgoznak. Kedden 8:00-tól újból várják a hívásokat.

Bővebb információ

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 09 április 2020 12:29
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449