TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Péntektől már az Arborétumban, a Szabadidőközpontban és a Nyíri erdőben sem sétálhatunk

09
2020 ápr.

Péntektől már az Arborétumban, a Szabadidőközpontban és a Nyíri erdőben sem sétálhatunk

 

Az operatív törzs az április 8-ai döntése után felkérte a Hírös Sport Kft. ügyvezetőjét és a KEFAG Zrt. vezérigazgatóját, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, a Kecskeméti Arborétum és a Szent Hubertus Parkerdő (közismert nevén Nyíri erdő) átmenetileg kerüljön lezárásra 2020. április 10-től.

 

 

A KEFAG Zrt. által kezelt parkerdők és az egyedi korlátozással nem érintett erdők továbbra is látogathatók a járványügyi szabályok betartásával, vagyis a Csalánosi Parkerdőben ezután is sétálhatunk a csoportosulást kerülve.

Felhívják viszont a figyelmet, hogy 2020. április 3-tól visszavonásig TŰZGYÚJTÁSI TILALOM van érvényben!

A KEFAG Zrt. által üzemeltetett összes szálláshely (Vackor Vár Erdei Iskola, Bucka Szálló, Bugaci Vadászház, Császártöltési- és Solti Kulcsosház, Juniperus Park Hotel, Nyíri- és Sáskalaposi Vadászház, Tőserdő Kastély Üdülő) a járványügyi helyzetre tekintettel határozatlan ideig zárva tart. Szinten bezár és nem fogad látogatókat a bugaci Alföldfásítási Múzeum és az kecskemét-hetényegyházi 1848-49-es gyűjtemény.

 

A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a havi sétáló bérleteket a zárvatartás idejével megegyező időszakra meghosszabbítják majd. Az éves horgászbéreletek szintén. Ezzel kapcsolatban a szabadidőközpont újranyitását követően adnak tájékoztatást. 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 09 április 2020 12:54
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449