TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Egyedülálló beszélgető szolgálat enyhíti a kecskeméti idősek magányát

11
2020 máj.

Egyedülálló beszélgető szolgálat enyhíti a kecskeméti idősek magányát

"Designed by katemangostar / Freepik" "Designed by katemangostar / Freepik"

 

„Halló, itt vagyok!” elnevezéssel telefonos beszélgetőtárs szolgáltatás indult a CédrusNet Kecskemét Program keretein belül. Szeniorok invitálják szintén szenior társaikat unaloműző csevegésre.

 

SzuperNagyi és IdősLátogató tanfolyamot végzett szenior önkéntesek várják olyan idősek hívásait, akik egy jóleső, kötetlen beszélgetésre vágynak.

Minden nap 16.00-20.00 óra között, a 76/815-039-es telefonszámon érhető el a szolgáltatás.

A CédrusNet által is működtetett Gondoskodó Szolgálat diszpécser irodájába érkező megkereséseknél érezhető volt az idősebb emberek körében a beszélgetés iránti igény, amely oldja a mostani megváltozott élethelyzet és a bezártságból adódó félelmeiket, feszültségüket és magányt. Erre a problémára figyelt fel a CédrusNet önkéntes csapata és telefonos szolgálatot szervezett.

Fontos szempont, hogy az ügyeletet biztosító szenioroknak sem kell otthonukat elhagyniuk, hiszen a veszélyhelyzetre való tekintettel a Comnica Kft. felajánlásából rövid képzés után ingyenesen használhatják a modern telefonos ügyfélszolgálati rendszert. Ezzel lehetővé vált, hogy egy időben akár többen is teljesíthessenek szolgálatot.

A CédrusNet kortársak várják az idősebb korosztály hívását.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449