Nyomtatás
12
2020 máj.

Mi lesz az elmaradt kecskeméti színházi előadásokkal?

 

A március 12-től az évad végéig elmaradó előadások pótlása összefügg az elrendelt színházi bezárással és korlátozásokkal, ezért mindenki legnagyobb sajnálatára azokat nem tudják pótolni. A jegyeket visszaválthatják a nézők, azok későbbre történő érvényesítésére, cseréjére nincsen lehetőség.

 

 

A bérletes előadásokról, azok lehetséges pótlásáról később nyilatkoznak. A Kecskeméti Nemzeti szakemberei igyekeznek a legjobb szándék szerint, a közönség igényeihez igazítva megfogalmazni a lehetséges irányokat.

 

A Színház Szervezési-és Jegyirodájában megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a következőt kell tenniük a nézőknek:

Írjanak egy e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy telefonon jelezzék a visszaváltás igényét, legkésőbb JÚNIUS 15-IG.

A jegyeket személyesen lesz lehetőség visszaváltani a Jegyiroda újranyitásakor. Ennek időpontjáról azonnal küldenek majd tájékoztatást.

 

Az online megváltott jegyek visszaváltásáról ezen a linken lehet nyilatkozni LEGKÉSŐBB JÚNIUS 15-ig. A jegyek árának visszatérítése a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet a rengeteg elmaradó előadás miatt.

 

A 2019/2020-ban vásárolt AJÁNDÉKUTALVÁNYOK határidejét meghosszabbítják, 2020. december 31-ig lehet felhasználni.

 

#neváltsvisszajegyet

Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellé, ami nagyon szép kezdeményezés, és a kecskeméti színház is hálás az ilyen felajánlásokért. Ha te is szeretnéd a színház munkáját támogatni azzal, hogy nem váltod vissza jegyét, ezen a linken tudsz róla nyilatkozni.

 

 

A közönségszervezés és a jegypénztárak az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseket azonban továbbra is fogadnak május 11. és június 15. között a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és az alábbi telefonszámokon:

  • Nagyszínház: 76/501-177 hétfőtől – péntekig: 10:00-14:00-ig
  • Kamaraszínház: 76/501-176 hétfőtől – péntekig 14:00-17:00-ig

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(3 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned