TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Mediterrán hangulatú szelfit lőhetünk Kecskemét belvárosában

22
2020 máj.

Mediterrán hangulatú szelfit lőhetünk Kecskemét belvárosában

 

Leander sétány hoz egy kis déli életérzést a városba. Sétálj, fagyizz, szelfizz a hatalmas virágok mellett!

 

 

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi most fele királyságunkat odaadnánk, ha valamelyik tengerpart sokszínű leanderekkel szegélyezett korzóján sétálgathatnánk lenge nyáriruhában, szalmakalapban, gondtalanul élvezve a napsütést, a sós, párás levegőt. Közben beneveznénk valami édességre, ami az adott hely specialitása.

Hát, ez most nem fog összejönni.

 

 

Viszont egy icipici mediterrán életérzést sikerült a belvárosba csempésznie a Kecskeméti Városszépítő Egyesületnek: 6 óriási leander hosszabbítja meg a Rákóczi út virágözönét, a Centrum Áruház felé.

Az ötlet Kecskemét jól ismert kertészének fejéből pattant ki: Gyenes László szerette volna, ha minél többen gyönyörködhetnének a 25-30 éves virágokban. Ő vállalja is a növények állapotának felügyeletét, illetve ősszel visszaszállítják majd őket a kertészetbe áttelelni.

 

Az erkélyek is virágba borulnak a centrumban

A Kossuth téri Lordok Társasház, a Petőfi Sándor utcai Szalagházak Lakásszövetkezet, a Szabadság tér 5. sz. alatti társasház és a Horváth Döme körúti ­lakásszövetkezet balkonjai pomáznak majd hamarosan mindenféle színben. Ehhez az egyesület családonként 4 virággal járul hozzá a Virágos Balkonok virágosztási akció keretében.

 

Galéria:

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 22 máj. 2020 13:10
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449