TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Közösségi szolgálatot keresel Kecskeméten? Íme egy kiváló lehetőség!

13
2020 júl.

Közösségi szolgálatot keresel Kecskeméten? Íme egy kiváló lehetőség!

Designed by rawpixel.com / Freepik Designed by rawpixel.com / Freepik

 

Segíts örömtelivé tenni a rászoruló gyerekek iskolakezdését! 2020. július 15-én startol városi összefogás keretében a Varázstáska jótékonysági tanszergyűjtés. Kecskemét Megyei Jogú Város és több civil szervezet dolgozik idén nyáron azért, hogy könnyebb legyen megtölteni az iskolatáskákat.

 

 

Vannak, akik tartósan mélyszegénységben élnek, hó közepén már az élelmiszer beszerzése is problémát jelent számos családnak, tanszerekre pedig végképp nem futja, amik nélkül a tanulás ellehetetlenül. Más családok idén először szembesülnek önhibájukon kívül pénzügyi gondokkal: a csökkentett bérek vagy a munkahelyük elvesztése miatt sokan tartalékok nélkül várják az anyagilag megterhelő iskolakezdést.

A Varázstáska kezdeményezés nehéz sorsú kecskeméti gyerekek számára teszi könnyebbé az iskolakezdést, hisz jól felszerelkezve mégiscsak nagyobb lelkesedéssel és lendülettel lehet nekivágni a tanévnek!

 

Fotó: Adonyi Gábor

 

Tegyél te is értük!

A jótékonysági tanszergyűjtéshez önkénteseket keresnek a program koordinátorai 2020. július 15. és augusztus 25. között. Olyan önkéntesekre lenne szükség, akik a helyszíneken tudnának segíteni a vásárlók tájékoztatásában.

Diákoknak a közösségi szolgálat leigazolására is lehetőség nyílik.

 

Jelentkezés és bővebb információ:

Család és KarrierPONT Kecskemét

  • Telefonon: 06 20 331 77 35 vagy 06 70 255 20 41
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 13 július 2020 18:57
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449