TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Ültess egy facsemetét a zöldebb Kecskemétért!

09
2020 szept.

Ültess egy facsemetét a zöldebb Kecskemétért!

 

651 facsemetét adományoz a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. magánszemélyeknek, civil szervezeteknek, lakóközösségeknek és intézményeknek, akik vállalják, hogy elültetik, és a következő években, évtizedekben gondját viselik a növényeknek, így téve még zöldebbé Kecskemétet. Vállalsz egyet te is?

 

Ültess fát, erdő lesz belőle! Az egyénileg elültetett fák sokasága egy nagy, közös erdőt alkothat, amelyet minden kecskeméti magáénak érezhet. Az apropót a vállalat alapításának 25. évfordulója adja, amelyet 2020 októberében ünnepel a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.

Csupa alföldi, kecskeméti őshonos fafajta: díszkörte, díszalma, kislevelű hárs, korai juhar, közönséges nyír és keskenylevelű kőris alkotják a kínálatot. A program résztvevői a ezek közül kiválaszthatják az adott terület adottságainak leginkább megfelelőt.

Igényelj saját facsemetét!

 

 

Részvételi feltételek:

A program résztvevői vállalják, hogy a facsemetét megfelelő módon elültetik, közterületre történő ültetés esetén a szükséges engedélyeket beszerzik. Szintén vállalják, hogy az elültetett facsemetének gondját viselik, és biztosítják azokat a körülményeket, amelyek a fejlődéséhez és kibontakozásához szükségesek.

A program résztvevői vállalják, hogy a fa elültetését, illetve fejlődését évente a TERMOSTAR Kft. részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldött fotón mutatják be. A képek az akcióhoz kapcsolódó applikációban lesznek láthatók, amivel mindenki számára szeretnék nyomon követhetővé tenni a 651 fa sorsát.

Igényelhető mennyiség: magánszemélyek max. 2 db, lakóközösségek max. 10 db, civil szervezetek és intézmények max. 35 db facsemetét igényelhetnek.

Pozitív elbírálás esetén az igénylő – vagy meghatalmazottja - a TERMOSTAR Kft. Akadémia krt.-i irodaházában kapja meg a csemete átvételére jogosító kupont. Ekkor kerül sor az adományozó oklevél aláírására is.

Csemete átvétele: 2020. október végétől (az időjárás függvényében) a KEFAG Zrt. Juniperus Parkerdészetben (6000 Kecskemét, Mártírok útja 88.)

Ültetési terület: Kecskemét közigazgatási területe.

 

Bővebb információ

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449