TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Online aukciós festményvásárt tartanak a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

19
2020 nov.

Online aukciós festményvásárt tartanak a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

 

A Kiskunsági Alkotótáborban készült képekre licitálhatunk egy online aukció keretében, a bevételből pedig a Kecskeméti Arborétumot csinosítják.

 

 

2019-ben 15. alkalommal rendezék meg a Kiskunsági Alkotótábort, a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Szállóban. A 2020-as tábort a járványhelyzet miatt le kellett mondani, és kiállítással egybekötött művészeti vásárt sem tarthat a KEFAG Zrt. Annak érdekében, hogy a művészetkedvelők mégse maradjanak alkotás nélkül, létrehoztak egy online galériát, ahol nemcsak gyönyörködhetünk a Társaság tulajdonát képező varázslatos képekben, hanem lehetőséget biztosítanak a vásárlásra is.

A vásárlás menete:

  1. Vásárlási szándékát – az alkotás(ok) megnevezésével - az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezhetik az érdeklődők: Makra Zsuzsanna +36 30 748 6914, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  2. Az kiválasztott festményt 10 napos aukcióra bocsátják ezen az oldalon.
  3. Amennyiben 10 napon belül más nem licitál a képre, akkor azt "kikiáltási áron" megkaphatja az, aki eredetileg kiszemelte magának. Amennyiben viszont mást is érdekel, akkor a licitálás szabályai szerint járhat el at érdeklődő, ha mindenképpen meg szeretné vásárolni a festményt.
  4. Fizetési feltételek: az aukciós oldalon megadott bankszámlaszámra előre átutalással.
  5. Átvétel: személyesen (KEFAG Zrt. Kecskemét, József Attila u. 2.) vagy törékeny csomagként posta/futárszolgálattal portó (címzett fizet) szolgáltatással.

Minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítanak!

 

A festménylista és az alkotók rövid életrajza itt érhető el.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449