TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Házhoz jön a kecskeméti piac a 65 év felettieknek

27
2020 nov.

Házhoz jön a kecskeméti piac a 65 év felettieknek

 

A Kecskeméti Piac ismét elindítja a 65 év felettiek számára az ingyenes kiszállítást a veszélyhelyzet ideje alatt!

 

Hétfői nappal kezdődően ismét kezdetét veszi a piactól telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén belül. A koronavírus-járvány terjedése és az azóta bevezetett korlátozások következtében főként az idősebb, a vírussal leginkább veszélyeztetett korosztály számára komoly egészségügyi kockázatot jelent a napi élelmiszer bevásárlás. Annak érdekében, hogy az idős embereknek ne kelljen kimozdulniuk otthonról, az ő részükre az élelmiszer ingyenesen kerül kiszállításra.

A piacnál már a tavasszal erre rendszeresített telefonszámon keresztül lehet majd a megrendeléseket leadni. A megrendelések, annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb termékek kerüljenek a vásárlókhoz, a megrendelést követő nap reggelén kerülnek kiszállításra a Hírös Sport Nonprofit Kft. által biztosított dolgozó által.

 

 

Nagyon sokan szeretnek a piacon vásárolni, szinte minden vásárlónak megvannak a kedvenc árusai, így a piac azt is igyekszik lehetővé tenni, hogy az erre vonatkozó igény esetén a rendelés lehetőleg a vásárló kedvenc árusainál történjen összeállításra.

Rendelésfelvétel hétfőtől-péntekig a 06 30 470 5056 számon lehetséges.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: péntek, 27 november 2020 11:23
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449