TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Ismét irodalmi élményt kapunk a jótékonyságért cserébe Kecskeméten

10
2020 dec.

Ismét irodalmi élményt kapunk a jótékonyságért cserébe Kecskeméten

 

Több olyan kecskeméti kezdeményezés van, amely révén nemcsak karácsonykor, hanem az év bármely részében tudunk támogatni nemes ügyeket, bajba jutott családokat, beteg gyermekeket. Az egyik ilyen az egy évvel ezelőtt kitalált Mélymerülés Utcalap, amelynek most készült el a 4. száma. A kedvezményezett ezúttal Pongó Róbert Milán, aki 4 éves kora óta mozgásfejlesztésre szorul idegrendszeri eredetű mozgáskoordinációs problémái miatt. 

 

A szám alkotói: A Fehér Vera (szöveg), Bodri Ferenc (képzőművészet), Kellerwessel Klaus (próza), Király László György (vers és fotó), Farkas Gábor (képzőművészet), Koloh Elek (vers), Komlós József (vers), László-Kiss Dezső (képzőművészet), Léber László (képzőművészet), Miklós Árpád (képzőművészet), Pál Nagy Balázs (képzőművészet), Zsembery Péter (próza).

A szerkesztő bizottság egyetértésben a kiadóval úgy döntött, hogy ezúttal csak online formában biztosítják az elérhetőséget. A kiadó, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület honlapján nyitott webshopon keresztül lehet megvásárolni és így olvasni azt. Ára: 500 forint.

A lap remélten keletkező bevétele és akár a további felajánlások így közvetlenül a Kiadó számlájára kerülnek. Számlaszám: Védőháló Egyesület OTP Bank 11732002-20422392.

 

 

A mostani újság-szám kedvezményezettje: Pongó Róbert Milán, aki 4 éves kora óta mozgásfejlesztésre szorul idegrendszeri eredetű mozgáskoordinációs problémái miatt. Milán sajnos Duchenne-féle genetikai betegséggel él. Hihetetlen az élet iránti szeretete, a küzdése, a kitartása, az ereje, amit egy tehetséggondozó pedagógus segítségével rajzolással és festéssel is gyakran kifejez. Az összegyűlt összeget Milán hivatalos képviselőjének fogják átadni, illetve átutalni még karácsony előtt.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449