TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Ilyen volt, ilyen lesz #1: újévi interjú Sáfár Tamással

29
2020 dec.

Ilyen volt, ilyen lesz #1: újévi interjú Sáfár Tamással

 

Idén is megkérdeztünk ismert kecskemétieket, hogyan telt ez az évük, amit lassan a hátunk mögött hagyunk, illetve mit várnak az előttünk állótól. Őszinte és tanulságos sorok következnek, amelyek megkönnyítik az évindítást, fogadalmakat, célkitűzéseket. Elsőként Sáfár Tamás mesélt nekünk. A kecskeméti sportkedvelők számára bizonyára ismerősen cseng a neve: válogatott uszonyos úszóból lett szenvedélyes kerékpár fanatikus, a KES Cycling Team edzője és a Kecskeméti Első Sor Egyesület elnöke, illetve a kecskeméti biciklis versenyek és megmozdulások lelkes szervezője.

 

Trendalelke.hu: Mit tanultál az életről, az élettől 2020-ban?

Sáfár Tamás: Ebben az évben még határozottabban körvonalazódott a számomra, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét, "egyszerűen" kompromisszumok nélkül hinni kell a kitűzött célban! Ez csak úgy sikerülhet, ha fókuszban nem a probléma, hanem a megoldás áll. Nagycsaládos apukaként, sportegyesületi vezetőként, vállalkozóként kódolva van, hogy összecsapnak az ember feje felett a hullámok. 2020-ban ez már az egészséges határt is többször átlépte, de karácsonyra mégis a nyugalom lett a meghatározó érzés. Tökéletes időszak ez nekem a feltöltődésre, az erőgyűjtésre, hogy még nagyobb elszántsággal vessem bele magam az újabb és újabb ötletek megvalósításába és megoldások lázas keresésébe!

 

 

Ha 3 szóval kellene összefoglalnod ezt az évet, melyek lennének ezek?

Újratervezés, újratervezés, újratervezés.

 

Mit vársz 2021-től?

Elsősorban a családomnak egészséget. A korábbi évek kitartó munkájának köszönhetően pedig a célok megvalósulását, hogy egy magasabb szinten folytathassam a szenvedélyemet: a kerékpár, a kerékpározás és a Kiskunság népszerűsítését!

 

 

Milyen a viszonyod a fogadalmakkal?

Nincsenek fogadalmaim, csak álmaim, céljaim, amik nem köthetőek egy évfordulóhoz.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: kedd, 29 december 2020 11:15
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449