Nyomtatás
06
2021 febr.

Kecskeméten is szerelemlakatolhatunk most már!

 

Nem kell Párizsba vagy Pécsre utaznunk, ha szerelmünknek egy tenyérnyi fémdarabbal állítanánk emléket. Immár Kecskeméten is romantikázhatunk szerelemlakattal. A Házasság Hete alkalmából a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház kedveskedik zarándokhellyel  a pároknak. Bár Párizsban a Szajna, Velencében a tenger őrzi a lakatokat nyitó kulcsokat, szerényebb természeti adottságú városunk nem ejtette kétségbe a színház marketingeseit.

 

Cukiság kimaxolva a kecskeméti szerelemlakat kerítésnél




A jegypénztár mellett található kapura lakatolt szerelmi zálogunk kulcsa a színházfelújítás időkapszulájába kerül, ha bedobjuk a kihelyezett kék postaládába 2021. február 14-ig.

Még több romantikus programot szeretnél?

Irány a Házasság Hete!
2021. február 7-14.
Még több program itt!

A hazai szerelemlakat-rekorder

Hazánkban  több város is elhíresül a szerelemlakatjairól, de talán Pécs viszi a prímet. a Szerelmesek lakatjai százával lógnak a Janus Pannonius utca egy beugrójának vaskerítésén, de a Dzsámi korlátjánál egy újabb szerelmes zarándokhely is várja a párokat.

Gondoltad volna, hogy a  spanyol trónörökös pár, Felipe de Bourbón spanyol trónörökös és felesége Letizia Ortiz Rocasolano hercegnő szerelemlakatját is megtalálod Pécsen?

A bűnös lakatok...

 

Párizs nem bírja már a szerelem súlyát

A párizsi Le Pont Des Arts gyalogoshíd korlátját ezrével díszítették a szerelmi emlékek, komoly turista látványossággá is vált, egészen addig, amíg a lakatok súlyától le nem szakadt egy része, nem  kis bosszúságot okozva a városvezetésnek. A polgármester a helyreállítás után betiltotta a szerelemlakatozást az ominózus hídon, de a szerelem nem ismer határokat, azóta újabb és újabb helyeket hódítanak meg a szerelemlakatok a francia fővárosban.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 06 február 2021 14:05
Értékelés:
(6 szavazat)

Legfrissebbek a szerzőtől: Pajkó Andrea

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned