Nyomtatás
08
2021 márc.

Nőnapi vallomás Aradi Imrétől, a Kecskeméti Nemzeti színművészétől

Aradi Imre a Légy jó mindhalálig c. musicalben Aradi Imre a Légy jó mindhalálig c. musicalben Fotó: Ujvári Sándor

 

Évről évre ismert kecskeméti férfiakat faggatunk nőnap alkalmából. Idén Aradi Imre színművész mesélt nekünk első szerelemről, a nők és férfiak közti különbségekről, romantikus pillanatokról. 

 

Trendalelke.hu: Mikor és kibe voltál életedben először szerelmes?

Aradi Imre: Ha jól emlékszem, először “szerelmes” az óvodában voltam, mint szerintem a legtöbb ember. Bár bölcsődébe nem jártam, lehet, hogy valaki már ott kezdi. Sosem lehet tudni, mikor üt be az a bizonyos érzés. Úgy rémlik, hogy Katalinnak hívták a kislányt, rengeteget játszottunk együtt és puszit is csak neki adtam az oviban. Aztán egy idő után rájöttem, hogy ő nemcsak nekem ad puszit, hanem más srácokkal is jóban van, így aztán rövid úton pontot tettem a további puszikra és közös játékra.

 

Mit becsülsz nagyra a női nemben?

Azt gondolom, hogy nem véletlen a mondás: „Minden sikeres férfi mögött egy nő áll” (- aki forgatja a szemeit - Jim Carrey). Lehet, hogy közhelyesen hangzik, de tényleg sokkal könnyebb az élet, ha van egy társa az embernek. Én például nehezen beszélek az érzéseimről, azt gondolom, hogy ez valahogy a nőknek sokkal könnyebben megy. Szóval nagyon becsülöm az érzékenységüket, illetve szeretem, ha egy nőnek van humora és lehet vele együtt nevetni.

 

Fotó: Dömölky Dániel

 

Mi volt a legromantikusabb dolog, amit valaha tettél?

A legromantikusabb dolog? Hmmm... Úgy érzem, hogy azt az adott pillanat határozza meg. Lehet akár egy csók is, vagy egy apró ajándék, egy szál virág. A lényeg, hogy jó időben lépjen az ember.

 

Milyen tanáccsal szolgálnál a nőknek?

Azt tanácsolnám, hogy a kevesebb néha több. Tudom, ismét közhely, de tényleg így érzem. Egy nőt meg kell fejteni, ha először megmutat mindent magából, akkor nem lehet meghódítani, sajnos érdektelen lesz. Szerintem egy férfinek fontos, már csak a hiúságunk miatt is: nehogy egy csaj szedjen fel minket! Szóval vigyázzanak magukra a “gyengébbik” nem képviselői! Nélkülük mi sem lennénk! Boldog nőnapot kívánok!

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(6 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned