TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Neked felesleges, másnak kincs!

28
2014 nov.

 

Legyen boldog karácsonya minden kecskemétinek, és köztük a nehéz sorsú családoknak is! Tedd széppé a rászorulók karácsonyát a számodra már feleslegessé vált tárgyakkal.

 

A Városi Szociális Közalapítvány ennek érdekében kéri a városban élőket, hogy akinek módjában áll segítse szebbé, gazdagabbá tenni a rászorulók karácsonyát is.


Azt kérjük, hogy az otthonában már feleslegessé vált, vagy megunt ajándéktárgyakat, játékokat, mesekönyveket, könyveket, csecsebecséket, étkezéshez szükséges tányérokat, poharakat, stb… juttassák el a Városi Szociális Közalapítványhoz. Tiszta, jó állapotban lévő adományaikra számítunk.

Az adományokat november 26-tól december 20,-ig várjuk a Kecskemét Városháza portájára illetve a Balaton u. 19-be a Családvédelmi Osztályra.

Jótékonysági Börzén értékesítjük az átvett adományokat a Városháza előtt december 6-án, 13-án, 20-án 14 óra- 15 óráig szombat délután Adventi gyertyagyújtás előtt.

Önnek csak egy kis fáradtságába kerül, hogy boldoggá tegyen másokat, kérjük, segítsen a szeretet ünnepén.

Pénzadományaival segíti legjobban az alapítványt sokrétű feladatinak megoldásában, mert mi egész évben szeretnénk segíteni!

Tisztelettel és köszönettel:Horváth Attiláné

Kuratóriumi elnök

Városi Szociális Közalapítvány

6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

További információ:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;

Telefon: Puskás Anita, 07 76 513 513 vagy 06 76 512 222
 

Utoljára frissítve: péntek, 28 november 2014 15:17
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449